Dapur Cinta naar de volgende ronde voor The Next Entrepeneur Award 2015

Dapur Cinta gaat de  degens kruisen met OoOpNederland in de volgende ronde van  The Next Entrepeneur Award 2015. Zowel “Liefde in de Keuken”  Dapur Cinta en “Lokaal verbinden door lokaal verbeelden” OogOpNederland zijn door naar de volgende ronde van deze verkiezing. OogOpZeist.nl was de eerste fotoblog van OogOpNederland Stem ook mee!

De top 50 van The Next Entrepreneur (TNE) en de lijst met de 19 wildcardwinnaars zijn nu bekend gemaakt. Dapur Cinta kreeg onlangs van ons een Wildcard en zal nu publieksstemmen moeten verzamelen om door te gaan naar de eindstrijd.

De jury, die bestaat uit Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland), Laurens de Groot (oprichter Skycap, winnaar van TNE 2014) en Paul Dirken (directeur Bedrijven van Rabobank Nederland), zal zich beraden en op 28 oktober haar top 4 bekendmaken.

Deze ondernemers maken op 1 december tijdens het The Next Entrepeneur Event kans op € 12.500,-, landelijke media-aandacht en de kans om zijn of haar bedrijfsvoering te spiegelen met deskundigen. Daarnaast maken deze deelnemers dit jaar voor de eerste keer ook kans op de TNE publieksprijs.

Zij moeten hiervoor de komende tijd publiekstemmen verzamelen. Dit kunnen zij doen door hun TNE-profielpagina te delen op social media en andere kanalen en hun netwerk te laten stemmen op hun idee. De TNE Publieksprijs behelst onder andere een online mediacampagne op MKB Servicedesk t.w.v. € 3.000,- en een financiële check door Rabobank. Heb je meerdere e-mail adressen stem dan 2 keer.

Stem ook mee!

[two_first]
Stem op Dapur Cinta 
[/two_first][two_second]
Stem op OogOpNederland.nl
[/two_second]

Dapur Cinta staat iedere donderdag en zaterdag op de markt.

Dapur Cinta staat iedere donderdag en zaterdag op de markt.

De overige deelnemers van De Next Entrepeneur Award 2015


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht