Search
Close this search box.

Fruitloods op de Tolakkerlaan volledig uitgebrand

Woensdagnacht kwam er om 1:15 uur een melding binnen bij de Brandweer Zeist over een zeer grootte brand op de Tolakkerlaan tussen Bunnik en Zeist.  De brand betrof een  grote fruitloods, die volledig in brand stond. De brandweer Zeist heeft de brand met ondersteuning van een aantal korpsen uit de regio bestreden.

Tijdens de brand werden een aantal explosies gehoord. Deze werden veroorzaakt door gasflessen van de in de loods gestalde caravans. Bij de brand was een enorme rookontwikkeling, die in de wijde omtrek waar te nemen was. Via Twitter adviseerde de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) omwonende om ramen en deuren dicht te houden. De brandweer laat de loodsen gecontroleerd uitbranden. Zij zullen  nog de hele nacht bezig zijn met het nablussen van de banden. De fruitloods op de Tolakkerlaan van 50×120 meter moet als verloren worden beschouwd. De twee naast gelegen woningen zijn behouden.

Fruitloods op de Tolakkerlaan volledig uitgebrand
Fruitloods op de Tolakkerlaan volledig uitgebrand
Er waren meerdere fotografen op de brand afgekomen
Er waren meerdere fotografen op de brand afgekomen
Het nablussen gaat nog de hele nacht duren
Het nablussen gaat nog de hele nacht duren
De elektriciteit kast naast het pand moest worden uitgeschakeld.
De elektriciteit kast naast het pand moest worden uitgeschakeld.
Fruitloods op de Tolakkerlaan volledig uitgebrand
Fruitloods op de Tolakkerlaan volledig uitgebrand

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More