Search
Close this search box.

Wie worden de beste Zeister Ondernemers van 2016

Wie worden de opvolgers van RESCUED, Wijnhandel Geutjes en ZPH Verpakkingen en Sport Dojo Otoshi. Zij waren in 2015 de beste ondernemers van Zeist. Welke bedrijven dragen het Zeister Publiek en de Zeister Ondernemers voor als hun favoriete favoriete ondernemer(s) voor de titel beste Zeister Ondernemer 2016. Hier leest u hoe uw favoriet kan nomineren. OogOpZeist.nl zal ook dit jaar weer online media partner van het Business Event Zeist zijn. 

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen van de derde editie van het Business Event gemeente Zeist dat maandag 18 april 2016 zal plaatsvinden. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën bekendgemaakt. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers.

Wie worden de winnaars van dit jaar?
Vorig jaar namen RESCUED, Wijnhandel Geutjes en ZPH Verpakkingen de awards mee naar huis. Sport Dojo Otoshi ging met de Publieksprijs en de MVO award aan de haal. Ondernemers uit de gemeente Zeist kunnen worden voorgedragen als kandidaat voor de komende editie van het Business Event. De voordrachten dienen voorzien te zijn van een korte motivatie.

OOZ__150323_7467_Zeist_Mel_Boas

Een deskundige jury, onder leiding van notaris Jannes Haveman, toetst de kandidaten nauwkeurig aan diverse criteria en selecteert in 3 categorieën: MKB, Industrie en Dienstverlening – Horeca en Detailhandel – Jonge Ondernemer/Onderneming.

Voordracht kandidaten
Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voordragen als kandidaat. Voordrachten kunnen t/m 10 december 2015 worden ingediend via de website www.businesseventzeist.nl.

Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Ook kunt u terecht op onze Facebookpagina www.facebook.com/businesseventzeist.

OOZ__150323_83766_Zeist_Mel_Boas

 


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More