Search
Close this search box.

Restaurant Marrakech feestelijk geopend

Een multiculturele aanwinst voor Zeist noemde wethouder Sander Jansen het nieuwe Marokkaanse Restaurant Marrakech  op de Steijnlaan 93 tijdens de opening op Zaterdag middag. Na maanden van voorbereiding en weken klussen is dit nieuwe restaurant feestelijk geopend. De famillie Bachtour nodigde vandaag iedereen uit Zeist uit om te komen kijken en te  komen proeven in hun nieuwe grote restaurant. 

Even voor 1 uur knipte wethouder Jansen het lint door samen met Yassine Bachtour de eigenaar. Daarna werd er binnen verder gefeest met een dans. Samen met wethouder Jansen maakte hij een vreugde dansje. Daarna opende Yassine en Sander samen het buffet. Het buffet bestond uit een  een Marokkaanse maaltijd met  tajines en couscous. Hierna was Zeist aan de beurt. De soms onwennige bezoekers werden welkom geheten met arabische muntthee en zoetigheid.

Het Restaurant richt zich met ruim 250 zitplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen richt Yassine en zijn mensen op meer dan alleen lunches en diner. Zij gaan zich ook richten op zaalverhuur voor bruiloften en partijen. Een website hebben wij nog niet gevonden. Het Restaurant heeft wel een Facebook pagina. 

Oog op Zeist
Yassine en Sander maken een dansje
Oog op Zeist
Marrakesh een aanwinst voor Zeist en Jassine met de trotse ouders
Oog op Zeist
Feest
Oog op Zeist
Het buffet
Oog op Zeist
Een plaatsje bij het raam voor de eerste maaltijd
Oog op Zeist
ruim 250 zitplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen

Marokkaanse Restaurant Marrakech
Steijnlaan 93

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More