Restaurant Marrakech feestelijk geopend

Een multiculturele aanwinst voor Zeist noemde wethouder Sander Jansen het nieuwe Marokkaanse Restaurant Marrakech  op de Steijnlaan 93 tijdens de opening op Zaterdag middag. Na maanden van voorbereiding en weken klussen is dit nieuwe restaurant feestelijk geopend. De famillie Bachtour nodigde vandaag iedereen uit Zeist uit om te komen kijken en te  komen proeven in hun nieuwe grote restaurant. 

Even voor 1 uur knipte wethouder Jansen het lint door samen met Yassine Bachtour de eigenaar. Daarna werd er binnen verder gefeest met een dans. Samen met wethouder Jansen maakte hij een vreugde dansje. Daarna opende Yassine en Sander samen het buffet. Het buffet bestond uit een  een Marokkaanse maaltijd met  tajines en couscous. Hierna was Zeist aan de beurt. De soms onwennige bezoekers werden welkom geheten met arabische muntthee en zoetigheid.

Het Restaurant richt zich met ruim 250 zitplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen richt Yassine en zijn mensen op meer dan alleen lunches en diner. Zij gaan zich ook richten op zaalverhuur voor bruiloften en partijen. Een website hebben wij nog niet gevonden. Het Restaurant heeft wel een Facebook pagina. 

Oog op Zeist

Yassine en Sander maken een dansje

Oog op Zeist

Marrakesh een aanwinst voor Zeist en Jassine met de trotse ouders

Oog op Zeist

Feest

Oog op Zeist

Het buffet

Oog op Zeist

Een plaatsje bij het raam voor de eerste maaltijd

Oog op Zeist

ruim 250 zitplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen

Marokkaanse Restaurant Marrakech
Steijnlaan 93

 

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Boulagrich m
  31 oktober 2015 op 23:26

  Slm. Wens jullie een goede onderneming Mabroukom. Slm

 • Liesbeth Jansen-van Tellingen
  31 oktober 2015 op 23:53

  Leuk en lijkt mij erg lekker .

 • Karin van Hunnik
  31 oktober 2015 op 23:53

  Veel succes we komen zeker een keer eten daar😉

 • Coby Pos
  1 november 2015 op 08:53

  Veel succes!

 • Anouk Schamhardt Kranenburg
  1 november 2015 op 10:54

  Heerlijk eten

 • Maya Krijgsman
  1 november 2015 op 11:53

  Gefeliciteerd!!

 • Jenny Timmer
  1 november 2015 op 23:53

  Erg bijzonder!

 • Karin Groot
  7 november 2015 op 09:13

  Complimenten, een jonge ondernemer met lef. Veel succes!!