Halloween: De heks in winkelcentrum Vollenhove gespot

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

Halloween: De heks in winkelcentrum Vollenhove gespot. Zij trof haar duistere vriendinnen later in Cafe de Zotte. Het was griezelen op het binnenplein van het winkelcentrum. Later meer Halloween foto’s van Cafe De Zotte en Café Guust.

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

De Heks van het Winkelcentrum Volllenhove

Ze trof haar duistere vriendinnen in Café de Zotte

Ze trof haar duistere vriendinnen in Café de Zotte

Cafe de Zotte
Laan van Vollenhove 3265
3706 AR Zeist


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

 

Voor Jou Uitgezocht