Herfst op Het Laantje Zonder Eind

De afgelopen dagen was het prachtig herfst weer. Op de Kruising van Het Laantje zonder Eind en de Krakelingen weg kijk je zo de oneindigheid van de herfst in. Een groot aantal van jullie hebben een uitsnede uit deze foto de afgelopen dagen als banner gezien van de Facebook pagina van OogOpZeist.nl. Bekijk hier het hele beeld

Als je hem voor privé gebruik download om de foto als bijvoorbeeld als achtergrond van je PC gebruiken. Tag jezelf dan in het Facebook bericht. Een foto downloaden voor privé gebruik mag eigenlijk ook niet. Ik kan het echter toch niet controleren.Voor al het overige gebruik wordt je geacht om contact op te nemen met de fotograaf. Contactpagina 

Herfst op het laantje zonder Eind

Herfst op het laantje zonder Eind


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: