Search
Close this search box.

Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan

Jouw Marktkraam Zeist viert de eerste verjaardag op de Steynlaan. De formule blijkt een succes in Zeist volgens franchisenemer Antoine, die samen met zijn vrouw dit store in store concept is gestart in Zeist. Iedereen kan een marktkraam of deel van een marktkraam huren om daar zijn of haar eigen handeltje, tweede hands spulletjes, of handenarbeid aan de man te brengen. Het aanbod in de marktkraam is zeer divers.

Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan
Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan
Jouw marktkraam voor grote en vooral kleine shoppers
Jouw marktkraam voor grote en vooral kleine shoppers
De stamtafel heeft ook een sociale functie
De stamtafel heeft ook een sociale functie
Het brood van gisteren een van de best lopende kramen
Het brood van gisteren een van de best lopende kramen

Daarnaast heeft de stamtafel in de mijnmarktkraam een duidelijke sociale functie waar mensen graag een kopje koffie komen halen en even in de krant rondneuzen. Een van de succesvolste marktkramen is de kraam met het brood van gisteren van Bakker Albert. Hier wordt het brood van de dag ervoor voor € 1,– verkocht.

Jouw Marktkraam Zeist
Steynlaan 36,
3701EG Zeist
Openingstijden Di-Vr: 9:30-18:00, Za: 9:30-17:00
Jouw Marktkraam Zeist, de leukste manier om je gebruikte, zelfgemaakte, te veel gekochte en nieuwe spullen te verkopen.


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More