Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan

Jouw Marktkraam Zeist viert de eerste verjaardag op de Steynlaan. De formule blijkt een succes in Zeist volgens franchisenemer Antoine, die samen met zijn vrouw dit store in store concept is gestart in Zeist. Iedereen kan een marktkraam of deel van een marktkraam huren om daar zijn of haar eigen handeltje, tweede hands spulletjes, of handenarbeid aan de man te brengen. Het aanbod in de marktkraam is zeer divers.

Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan

Jouw marktkraam viert eerste jaar op de Steynlaan

Jouw marktkraam voor grote en vooral kleine shoppers

Jouw marktkraam voor grote en vooral kleine shoppers

De stamtafel heeft ook een sociale functie

De stamtafel heeft ook een sociale functie

Het brood van gisteren een van de best lopende kramen

Het brood van gisteren een van de best lopende kramen

Daarnaast heeft de stamtafel in de mijnmarktkraam een duidelijke sociale functie waar mensen graag een kopje koffie komen halen en even in de krant rondneuzen. Een van de succesvolste marktkramen is de kraam met het brood van gisteren van Bakker Albert. Hier wordt het brood van de dag ervoor voor € 1,– verkocht.

Jouw Marktkraam Zeist
Steynlaan 36,
3701EG Zeist
Openingstijden Di-Vr: 9:30-18:00, Za: 9:30-17:00
Jouw Marktkraam Zeist, de leukste manier om je gebruikte, zelfgemaakte, te veel gekochte en nieuwe spullen te verkopen.


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld. Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Voor Jou Uitgezocht

  • Wilma Hendriks
    5 november 2015 op 07:54

    Gefeliciteerd

  • Hotel Theater Figi
    5 november 2015 op 14:55

    Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan – nu net als Figi op naar de 100 jaar..