Den Dolder heeft De Muck Burger

Den Dolder stond afgelopen zondag in het teken van de presentatie van de nieuwe hamburger  van Cafetaria Dolle Dries. De nieuwe burger is geïnspireerd op het succes van de Dolderse coverband Muck. De Dolderse Nachtburgemeester mocht bij afwezigheid van dag burgemeester Koos de burger presenteren aan de band en  publiek. Cafetaria de Dolle Dries had voor de presentatie een speciaal een uitnodiging  verstuurd.  Voor wie de cover band “De Muck” nog niet kent. Deze band van 4 jongens uit Den Dolder is een van de reizende sterren onder de bands, die muziek van anderen op een goede manier naspelen. De band bestaat uit Pieter Beekink, Jeroen van ’t Hoenderdaal, Bjorn Velthuizen en Sander Wilson. Ze spelen voornamelijk  pop en  rock nummers.

De Muck  is doorgedrongen tot de volgende ronde The Clash of the coverbands. In januari staan zij op het podium waar vele grote sterren hen al zijn voor gegaan. Paradiso Amsterdam wordt de volgende stop in de zegen tocht van de Muck. Hiermee treden zij in de voetsporen van vele helden waarvan zij nu nog de muziek spelen. Net als bij een eerder optreden in Hilversum verwacht de nachtburgemeester dat veel Doldenaren zullen meereizen naar de hoofdstad.

Andries Korsius van Dolle Dries over zijn Burger met een Bite.  Het is een zelfgemaakte burger van rundergehakt met alles erop en eraan de smaak wordt bepaald door een mix van  bbq-saus en joppie-saus. Afgelopen zondag was de burger gratis te proeven bij de presentatie. Muck verzorgde hierbij natuurlijk de muzikale omlijsting.

De Muck burger in de Dolle Dries in Den Dolder gepresenteerd

De Muck burger in de Dolle Dries in Den Dolder gepresenteerd

Zanger ... nam als eerste een stevige bite in de burger.

Zanger Jeroen van ’t Hoenderdaal  nam als eerste een stevige bite in de burger.

Terwijl de band optrad konden de bezoekers genieten van een kleine versie van de Muck burger

Terwijl de band optrad konden de bezoekers genieten van een kleine versie van de Muck burger

Cafetaria Dolle Dries
Pleineslaan 17
Den Dolder
De Band Muck
Leden: Pieter Beekink (drums) Jeroen van ’t Hoenderdaal (zang en toetsen) Bjorn Velthuizen (gitaar en zang) Sander Wilson (bas)
Genre: pop/rock / uit  Den Dolder

Voor Jou Uitgezocht

  • Gerrit Brinkhorst
    10 november 2015 op 20:00

    Goed gedaan mannen, compliment.

  • %d bloggers liken dit: