Search
Close this search box.

Den Dolder heeft De Muck Burger

Cafetaria De Dolle Dries uit den Dolder maakt de Muck Burger geïnspireerd op het succes van coverband de Muck #popmuziek #DenDolder #Zeist

Den Dolder stond afgelopen zondag in het teken van de presentatie van de nieuwe hamburger  van Cafetaria Dolle Dries. De nieuwe burger is geïnspireerd op het succes van de Dolderse coverband Muck. De Dolderse Nachtburgemeester mocht bij afwezigheid van dag burgemeester Koos de burger presenteren aan de band en  publiek. Cafetaria de Dolle Dries had voor de presentatie een speciaal een uitnodiging  verstuurd.  Voor wie de cover band “De Muck” nog niet kent. Deze band van 4 jongens uit Den Dolder is een van de reizende sterren onder de bands, die muziek van anderen op een goede manier naspelen. De band bestaat uit Pieter Beekink, Jeroen van ’t Hoenderdaal, Bjorn Velthuizen en Sander Wilson. Ze spelen voornamelijk  pop en  rock nummers.

De Muck  is doorgedrongen tot de volgende ronde The Clash of the coverbands. In januari staan zij op het podium waar vele grote sterren hen al zijn voor gegaan. Paradiso Amsterdam wordt de volgende stop in de zegen tocht van de Muck. Hiermee treden zij in de voetsporen van vele helden waarvan zij nu nog de muziek spelen. Net als bij een eerder optreden in Hilversum verwacht de nachtburgemeester dat veel Doldenaren zullen meereizen naar de hoofdstad.

Andries Korsius van Dolle Dries over zijn Burger met een Bite.  Het is een zelfgemaakte burger van rundergehakt met alles erop en eraan de smaak wordt bepaald door een mix van  bbq-saus en joppie-saus. Afgelopen zondag was de burger gratis te proeven bij de presentatie. Muck verzorgde hierbij natuurlijk de muzikale omlijsting.

De Muck burger in de Dolle Dries in Den Dolder gepresenteerd
De Muck burger in de Dolle Dries in Den Dolder gepresenteerd
Zanger ... nam als eerste een stevige bite in de burger.
Zanger Jeroen van ’t Hoenderdaal  nam als eerste een stevige bite in de burger.
Terwijl de band optrad konden de bezoekers genieten van een kleine versie van de Muck burger
Terwijl de band optrad konden de bezoekers genieten van een kleine versie van de Muck burger

Cafetaria Dolle Dries
Pleineslaan 17
Den Dolder
De Band Muck
Leden: Pieter Beekink (drums) Jeroen van ’t Hoenderdaal (zang en toetsen) Bjorn Velthuizen (gitaar en zang) Sander Wilson (bas)
Genre: pop/rock / uit  Den Dolder

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More