Kaasboer Enirco opent het Kaasfondue seizoen.

Kaasboer Enrico op het Vrijheidsplein heeft een 19 kilo grote Emmentaler aangesneden om te vieren dat het  kaasfondue seizoen is geopend! Zijn oproepje op Facebook had meteen succes. Niet alleen OogOpZeist.nl kwam op zijn bericht af. Ook vaste klant Paul ging met een ruime zak gemalen kaas en een fles droge witte wijn op pad. Een paar jaar geleden heeft Kaasboer Enrico een youtube video opgenomen met zijn Kaasfondue recept.

Opening van het kaasfondue seizoen op het vrijheidsplein. Kaasboer Enrico snijdt de Emmethaler aan.

Opening van het kaasfondue seizoen op het vrijheidsplein. Kaasboer Enrico snijdt de Emmethaler aan.

Opening van het kaasfondue seizoen op het vrijheidsplein. Kaasboer Enrico snijdt de Emmethaler aan.

Opening van het kaasfondue seizoen op het vrijheidsplein. Kaasboer Enrico snijdt de Emmethaler aan.

Opening van het kaasfondue seizoen op het vrijheidsplein. Kaasboer Enrico snijdt de Emmethaler aan.

Paul gaat het recept van  kaasfondue bekijken op youtube. Hij neemt nu vast de ingrediënten mee.

Kaasboer Enrico
Vrijheidsplein 50 – 52
3705 PS Zeist
Telefoon: 030-6992298

Openingstijden:
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 8:30 / 18:00
Woensdag – 8:30 / 18:00
Donderdag – 8:30 / 18:00
Vrijdag – 8:30 / 18:00
Zaterdag – 8:30 / 17:00
Zondag – Gesloten

Sociale Netwerken:
Facebook: Enrico De Kaasboer
Twitter: @EnricoKaasboer

Voor Jou Uitgezocht

  • Suzan Van Zeist-Warnaer
    12 november 2015 op 14:00

    Anne-Marie! Toch handig dat Luc een kaasfondue-pan heeft!

  • Irene Wilson
    12 november 2015 op 15:00

    Yummie!

  • OogopZeist.nl
    12 november 2015 op 18:00

    Welke kaasfondue vind jij het lekkerst? Of ken jij een bijzonder kaasfondue recept of een anderen kaasfondue tip?

  • Marjolijn van Mierlo
    12 november 2015 op 21:00

    Mmmmmm

  • Romy van Heeswijck
    12 november 2015 op 22:00

    Kevin Sprengers

  • Naomi Plijnaar
    13 november 2015 op 09:00

    Amanda Den Hertog-van Eck en Erik Den Hertog wij zeggen het is er weer tijd voor! Enrico het ziet er heerlijk uit. Wij komen zeker een keertje kaas halen

  • Janny de Bruin-Kuik
    13 november 2015 op 20:00

    Leuk op FB👍🏿

  • Inge Jansen
    14 november 2015 op 01:00

    Haaaa, wat leuk Enrico. We hebben nog samen gewerkt in de Vershof vroeger ! Goed bezig met zo’n mooie zaak. Ik ga je receptje zeker proberen !