Kaasboer Enrico op het Vrijheidsplein heeft een 19 kilo grote Emmentaler aangesneden om te vieren dat het kaasfondue seizoen is geopend! Zijn oproepje op Facebook had meteen succes. Niet alleen OogOpZeist.nl kwam op zijn bericht af. Ook vaste klant Paul ging met een ruime zak gemalen kaas en een fles droge witte wijn op pad. Een paar jaar geleden heeft Kaasboer Enrico een youtube video opgenomen met zijn Kaasfondue recept.
Kaasboer Enrico
Vrijheidsplein 50 – 52
3705 PS Zeist
Telefoon: 030-6992298
Openingstijden:
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 8:30 / 18:00
Woensdag – 8:30 / 18:00
Donderdag – 8:30 / 18:00
Vrijdag – 8:30 / 18:00
Zaterdag – 8:30 / 17:00
Zondag – Gesloten
Sociale Netwerken:
Facebook: Enrico De Kaasboer
Twitter: @EnricoKaasboer
Suzan Van Zeist-Warnaer
12 november 2015 op 14:00Anne-Marie! Toch handig dat Luc een kaasfondue-pan heeft!
Irene Wilson
12 november 2015 op 15:00Yummie!
OogopZeist.nl
12 november 2015 op 18:00Welke kaasfondue vind jij het lekkerst? Of ken jij een bijzonder kaasfondue recept of een anderen kaasfondue tip?
Marjolijn van Mierlo
12 november 2015 op 21:00Mmmmmm
Romy van Heeswijck
12 november 2015 op 22:00Kevin Sprengers
Naomi Plijnaar
13 november 2015 op 09:00Amanda Den Hertog-van Eck en Erik Den Hertog wij zeggen het is er weer tijd voor! Enrico het ziet er heerlijk uit. Wij komen zeker een keertje kaas halen
Janny de Bruin-Kuik
13 november 2015 op 20:00Leuk op FBðð¿
Inge Jansen
14 november 2015 op 01:00Haaaa, wat leuk Enrico. We hebben nog samen gewerkt in de Vershof vroeger ! Goed bezig met zo’n mooie zaak. Ik ga je receptje zeker proberen !