Vogeltentoonstelling Zeister Vogelvrienden

Op een steenworp afstand van de Vogelbescherming hielden de leden van de Vogelvrienden Zeist een vogeltentoonstelling van hun mooiste vogels. In Hal 34-05 van  De La Reylaan 34 hebben de leden de vogelshow ingericht. Onderdeel van de vogelshow is een tafelkeuring waarbij de mooiste vogels van de vereniging worden uitgekozen. De mooiste vogel uit iedere categorie krijgt een rozet op zijn kooi.

Vereniging: Vogelvriendenzeist.nl

In een hal op de La Reylaan

de vogelshow van de Zeister Vogelvrienden

Oog op Zeist

De voorzitter overlegd met een lid

Oog op Zeist

De clubkampioen

Oog op Zeist

De vogeltjes voor de verkoop zaten met zijn tweeën in een kooitje

Oog op Zeist

Nee deze vogels heb ik zelf niet

Oog op Zeist


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Voor Jou Uitgezocht

  • Ashley Lorena Spies
    9 november 2015 op 01:00

    Marco Spies

  • %d bloggers liken dit: