91 matches gemaakt op Zeister Beursvloer

Op 5 november startte Zeister Maatschappelijke beursvloer in de Centrale hal van PGGM met een gongslag door  de nieuwe wethouder Werk, economie, ruimte en sport Sander Jansen en directeur Katherina Casse van Samen voor Zeist, het loven en bieden op maatschappelijke matches. 

Maatschappelijke organisaties presenteerden zich op herkenbare én ludieke wijze op de beursvloer; prachtig verklede piraten van het Piratenkoor ManOverBoord boden hun zangkunsten aan cliënten van Humanitas Heuvelrug en Bartiméus aan. Zij ontvingen zelf  een foto-sessie met OogOpZeist.nl voor hun nieuwe website.

Bekijk alle foto’s van de beursvloer in hier onze webgalerie. Download je eigen beursvloer foto!

Al snel wisten Zeister bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar te vinden.  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum maakte diverse matches voor o.a. klusactiviteiten en de inzet van medewerkers voor een uitje met ouderen. Diverse organisaties  zullen helpen  een middag te verzorgen voor de vluchtelingen kinderen bij de kinderboerderij van Abrona.

Een nieuwe ontwikkeling dit jaar was het sluiten van matches tussen maatschappelijke organisaties onderling. Er werden afspraken gemaakt over het ter beschikking stellen van expertise of een lokatie of een stage plek.

Tegen het einde van de beursvloer beklom een cliënte van Bartimeus het vliegend tapijt van PGGM en pitchte namens haar jonge mede cliënten. Haar vraag was heel concreet zij en de andere jonge cliënten van Bartimeus zijn opzoek naar mogelijkheden om stage te lopen en werkervaring op te doen.

Samen voor Zeist kijkt tevreden terug op een succesvollen 9de editie Zeister Beursvloer. Waar weer een hoop maatschappelijke verbindingen zijn gemaakt. Na het afhandelen van alle matches zullen de voorbereiding starten voor de 10de editie jubileum editie van de Beursvloer in het najaar van 2016.

Oog op Zeist

Met de gongslag starte de beursvloer

OOZ__151105M7B_0485_Zeist_Mel_Boas

Leerlingen van de meerklank hielpen op de beursvloer

Oog op Zeist

Bij verschillende maatschappelijke fondsen werden aanvragen getoetst

Oog op Zeist

We hebben een match

Oog op Zeist

Alle matches werden inventariseert en geadministreerd door VDGC accountants en belastingadviseurs

Samen voor Zeist
Huis ter Heideweg 12

Postbus 20, 3700 AA Zeist
Tel: 030-6913943
E-mail: info@samenvoorzeist.nl

Website: www.samenvoorzeist.nl 

Bekijk alle foto’s van de beursvloer in hier onze webgalerie. Download je eigen beursvloer foto!


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/

Voor Jou Uitgezocht