Search
Close this search box.

Informatieve B-Connect bijeenkomst BIGA Groep.

ISM OogOpDeBilt.nl/Hans Lebbe.
FOTOSERIE – Vandaag was de halfjaarlijkse bijeenkomst B-Connect van de BIGA Groep. Deze lunchbijeenkomst stond in het teken van kennis maken met het aanbod van werkzaamheden én met de mensen die dit doen. In Zeist kent men de BIGA Groep vooral van de groenvoorziening en de bladcampagne die net van start is gegaan. Maar er is meer!

Een groot aantal medewerkers van BIGA demonstreerden hun dagelijkse werkzaamheden. De fietsenbouwer, de montage lijn, het verpakken (in dit geval kerstpakketten), schoonmaken, groenvoorziening, etc.. Ook de werkzaamheden die uitgevoerd worden voor Defensie kwamen uitvoerig aan bod. De bijeenkomst werd in een van de productiehallen gehouden en trok deze keer opnieuw een groot publiek met bedrijven uit Zeist, De Bilt en omgeving.

Als bedrijf onder de bedrijven, met een maatschappelijke taak, wil BIGA Groep de verbindende schakel zijn tussen het regionale bedrijfsleven, de non-profitsector, de (lokale) overheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect

Het doel is om initiatieven te ontwikkelen die een actieve bijdrage leveren aan de samenleving, om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten. B-Connect heeft de ambitie om hèt kennisplatform te zijn waar bedrijven terecht kunnen voor informatie als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij de “P” van “People” centraal staat. Aanmelden voor een volgende B-Connect bijeenkomst kan via: Aanmelden B-Connect

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More