Search
Close this search box.

Informatieve B-Connect bijeenkomst BIGA Groep.

ISM OogOpDeBilt.nl/Hans Lebbe.
FOTOSERIE – Vandaag was de halfjaarlijkse bijeenkomst B-Connect van de BIGA Groep. Deze lunchbijeenkomst stond in het teken van kennis maken met het aanbod van werkzaamheden én met de mensen die dit doen. In Zeist kent men de BIGA Groep vooral van de groenvoorziening en de bladcampagne die net van start is gegaan. Maar er is meer!

Een groot aantal medewerkers van BIGA demonstreerden hun dagelijkse werkzaamheden. De fietsenbouwer, de montage lijn, het verpakken (in dit geval kerstpakketten), schoonmaken, groenvoorziening, etc.. Ook de werkzaamheden die uitgevoerd worden voor Defensie kwamen uitvoerig aan bod. De bijeenkomst werd in een van de productiehallen gehouden en trok deze keer opnieuw een groot publiek met bedrijven uit Zeist, De Bilt en omgeving.

Als bedrijf onder de bedrijven, met een maatschappelijke taak, wil BIGA Groep de verbindende schakel zijn tussen het regionale bedrijfsleven, de non-profitsector, de (lokale) overheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect
BIGA Groep B-Connect

Het doel is om initiatieven te ontwikkelen die een actieve bijdrage leveren aan de samenleving, om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten. B-Connect heeft de ambitie om hèt kennisplatform te zijn waar bedrijven terecht kunnen voor informatie als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij de “P” van “People” centraal staat. Aanmelden voor een volgende B-Connect bijeenkomst kan via: Aanmelden B-Connect

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More