Wordt De Koets de beste Party-lokatie van 2015.

DE KOETS is ook dit jaar genomineerd voor de titel beste party lokatie van Midden-Nederland.  Vorig jaar wisten ze deze publieksprijs van de stappers ook al binnen te halen. Breng je stem uit en help de Koets ook dit jaar de Partyaward voor de beste party-lokatie van Midden-Nederland winnen.

Op 25 november 2015 worden in de Korenbeurs te Made de winnaars bekend gemaakt. De eerste 50 stemmen mogen met de Koets mee in de Party-Bus om de prijs op te halen in Made.  Dit is eindelijk je kans om met eigenaar Job in de “De Bus” te zitten. Een extra reden om in Zeist op de Koets te stemmen.  Breng je stem uit

Oog op Zeist

Bar Dancing De Koets

De Koets is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Op feestdagen is De Koets vaak extra geopend. Elke laatste vrijdag van de maand, is het extra FEEST in De Koets. Er treedt dan namelijk een top artiest op. Dit kan een beroemde zanger, DJ of entertainer zijn.

2e Dorpsstraat 50-52
3701 AB Zeist, Utrecht

  • Donderdag- 22:00 uur tot 02:00 uur
  • Vrijdag – 22:00 uur tot 04:00 uur
  • Zaterdag – 22:00 uur tot 04:00 uur

Voor Jou Uitgezocht