Search
Close this search box.

Sinterklaasplein

Sinterklaas heeft alvast bezit genomen van het Belcour. Vandaag komt hij speciaal naar Zeist voor alle lieve kindertjes. Hij heeft een vol programma waarbij hij tijd maakt voor iedereen.
Het programma is als volgt:
13.15 uur: Start intocht busstation
13.45 uur: Ontvangst Sinterklaas podium 1e Hogeweg
14.30 uur: Vervolg intocht
14.45 uur: Ontvangst Sinterklaas door burgemeester Janssen
15.30 uur: Sinterklaas bij Slot Zeist

Musicalster MARISKA VAN KOLCK ontvangt zaterdag sinterklaas op het grote podium op de 1e Hogeweg. Ze is bekend van rollen in grote musicals als De Jantjes, Beauty and the Beast, Chicago en Ciske de Rat.
Speciaal voor sinterklaas heeft ze de laatste weken geoefend op sinterklaasliedjes. Als sinterklaas onderweg is naar het podium zal Mariska alvast liedjes oefenen met de kinderen en hun ouders.

Route van Sinterklaas
Route van Sinterklaas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More