Search
Close this search box.

Jubileum expositie Toos van Poppel

OopOpZeist was vrijdag avond 20 november aanwezig tijdens de openings/preview avond van de Expositie van Toos van Poppel. Als snel waren de eerste werken verkocht.  Nieuwsgierig? Zaterdag 21 en zondag 22 november is het werk van Toos van Poppel te bewonderen en te koop in Galerie P’Arts  in Zeist. De Galerie toont werken van Van Poppel gemaakt tussen 1991 en 2015. Schilderijen, samengestelde objecten, tekeningen, etsen, grafiek, mixed foto’s. Ook schetsen en tekeningen die nooit eerder zijn geëxposeerd.

Toos van Poppel is al 25 jaar beeldend kunstenaar, waarin ze naar hartenlust schilderde en objecten maakte, veelal met gemengde technieken. Met als resultaat: bijzondere kunst en unieke stukken. De tand des tijds speelt mee in het beeld. Het werk kenmerkt zich door doorleefde materialen als (giet-)ijzer, brons, koper en hout en door gelaagdheid in aardse kleuren. Met als centraal thema schoonheid en verval.

Fons de Blesser: “Laat me stellen dat elke kijker, die zich even rustig verdiept in haar beeldende creaties, de warmte en  de liefde ervaart van een zielsverbonden kunstenares wiens gecreëerde schoonheid ontroert .”

Van Poppel zal een groot deel van haar werk – grote formaten en kleine werken –  tegen sterk gereduceerde  prijzen te koop aanbieden in Galerie P ‘Arts. Kleine werken zijn al te koop vanaf € 25. Toos is zelf alle dagen aanwezig in de galerie. Het is ook mogelijk om het werk tijdelijk in huis te hangen om te kijken of het past.

Van Poppel: “De expositie is bedoeld voor kunstliefhebbers, mensen die op zoek zijn naar origineel werk aan de muur – thuis of op het werk -, toekomstige cursisten die gemengde technieken willen bekijken, mensen die al jaren overwogen een werk te kopen of die een klein en relatief goedkoop origineel werk voor Sint of Kerst willen geven en iedereen die uit nieuwsgierigheid een kijkje wilt komen nemen.”

Toos van Poppel ligt haar werk toe in P' Arts
Toos van Poppel ligt haar werk toe in P’ Arts
Werk uit verschillende periodes van Toos bijeengebracht in een expositie
Werk uit verschillende periodes van Toos bijeengebracht in een expositie

Galerie P ‘Arts, Antonlaan 185, Zeist
Open: zaterdag 21 november:11-21 uur
Zondag 22 november: 11-17 uur
Vrij parkeren.

www.toosvanpoppel.nl
www.workshopzeist.nl

Expositie Toos van Poppel in P' Arts
Diversiteit van het werk van Toos van Poppel
Diversiteit van het werk van Toos van Poppel
Ook door liefhebbers met een kleine beurs kon er werk worden uitgezocht

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More