Iron man jogger op de Krakelingweg

Net op het moment dat ik overwoog om de sauna in de sportschool te gaan opzoeken passeerde ik deze jogger op de Krakelingweg. De regen, wind en hagel deerde hem nauwelijks. Zolang ik maar in beweging blijft heb ik nergens last van, meldde deze ijzeren man voordat hij zijn weg vervolgde langs de Woudenbergseweg. Hierna hij al snel een van de paden van het Zeisterbos . Waarom hij aan het joggen was. “Gewoon fit blijven”.

Iron man jogger op de Krakelingenweg

Iron man jogger op de Krakelingweg

OP het fietspad van de Krakelingenweg

OP het fietspad van de Krakelingweg

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Voor Jou Uitgezocht

 • Gunnar van den Brink
  23 november 2015 op 00:00

  Bikkel!

 • Vincent Voortwijs
  23 november 2015 op 00:00

  Yvonne Faber

 • Linda Stuivenwold
  23 november 2015 op 00:00

  Topper! En nog een hunk ook 😍

 • Marjanne van Ravenswaay
  23 november 2015 op 00:00

  Je kan daar beter lopen dan liggen , op de krakelingen weg

 • Yvonne Faber
  23 november 2015 op 08:00

  😍 mijn mooi kind !!!

 • Therry Wagter
  23 november 2015 op 11:00

  German Grudanov Olav Olav

 • Marian
  23 november 2015 op 11:24

  Ik zou nog even de taalfouten eruit halen, maar leuk stukje 🙂