Search
Close this search box.

Iron man jogger op de Krakelingweg

Net op het moment dat ik overwoog om de sauna in de sportschool te gaan opzoeken passeerde ik deze jogger op de Krakelingweg. De regen, wind en hagel deerde hem nauwelijks. Zolang ik maar in beweging blijft heb ik nergens last van, meldde deze ijzeren man voordat hij zijn weg vervolgde langs de Woudenbergseweg. Hierna hij al snel een van de paden van het Zeisterbos . Waarom hij aan het joggen was. “Gewoon fit blijven”.

Iron man jogger op de Krakelingenweg
Iron man jogger op de Krakelingweg
OP het fietspad van de Krakelingenweg
OP het fietspad van de Krakelingweg

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More