Search
Close this search box.

Pietenpauze

Tijdens het Pietenfeest op de Steylaan was er een momentje voor pieten-pauze voor de overbezette helpers van de Sint. De luierpieten zagen hun kans schoon om even in bed te duiken in de etalage van Zoet tearoom in Home of Hearts.

Andere Pieten gingen een bijzonder chocoladeletter scoren bij Jouwmarktkraam.nl.  Waar op bijzondere gelegenheden Cuisine Culinaire Corneille uit Utrecht zijn bijzondere chocolade producten aan de man en piet brengt.

 

Pieten voer Tosti en fanta.
Pieten voer Tosti en fanta.

Oog op Zeist

Piet Keppel van catering- en chocoladebedrijf Cuisine Culinaire Corneille
Piet Keppel van catering- en chocoladebedrijf Cuisine Culinaire Corneille

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More