Search
Close this search box.

“Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen…”

kinderboerderij, de brink, Zeist, Kroostweg, dieren, Vrijwilligers, Pipo de clown,

Maandag 23 november Kroostweg. De avond valt over Kinderboerderij de Brink. Op maandag is kinderboerderij de Brink niet geopend voor het publiek. Van oktober tot april is de kinderboerderij ook gesloten op zondag. Op de eerste dag van de nieuwe week alleen wat klussers van de RK Woningbouw Vereniging Zeist, die het speelterein winterklaar komen maken, nieuwe banken komen maken en het eerste deel van een natuurspeeltuin aan te leggen. Daarover in een volgend bericht meer.

Het leven van mens en dier gaat natuurlijk op de boerderij gewoon door. De dieren worden verzorgd door de medewerkers en vrijwilligers, die vaak al jaren werken op de Brink.

De varkens staan nog even in het gras te grazen. De kippen nemen op stok de dag nog even door. De vrijwilligers komen het diner uitreiken in het nachthok van de varkens. Het paard in de weide ziet zijn voer vertrekken. Hopelijk krijgt hij nog een nieuwe ruif. Zo wordt het langzamerhand donker op de boerderij. Op weg naar een nieuwe dag, dat er weer wel kinderen met ouders en senioren komen.

 

Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Avond valt bij Kinderboerderij de Brink
Het paard hoopt dat hij straks nieuw voer krijgt.

Kinderboerderij De Brink

Kroostweg 7
3704 EA Zeist
Tel. nr: 030 – 6912871
E-mail: debrink@e-mailnet.nl

Openingstijden
Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Van 1 april tot 1 oktober ook op zondag geopend van 13.30 tot 17.00 uur

Volg de kinderboerderij op Twitter en Facebook!

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More