Sinterklaas bezoekt de Markt voor de Voedselbank Zeist

Op 5 december bezocht Sinterklaas in Zeist de markt om verschillende weldoeners van de Voedselbank Zeist in het zonnetje te zetten. Verschillende marktlieden leveren aan het eind van de marktdag een deel van hun producten in bij de voedselbank. De voedselbank maakt hier altijd dankbaar gebruik van om de pakketten van hun klanten mee te vullen. Twee weldoeners werden door de Sint extra bedankt voor hun gulle donaties..

Kiwanis Zeist-Kromme Rijn overhandigde via Sinterklaas een cheque van € 4000 aan de voedselbank. Het geld is verkregen door chocoladeletters te verkopen. Kiwanis Zeist-Kromme Rijn zet zich in voor het welzijn van kinderen wereldwijd en lokaal. Zij sponsoren de voedselbank door de verkoop van exclusieve Droste sinterklaasletters. Met de opbrengt willen de Kiwanis graag dat de klanten van de voedselbank tijdens het sinterklaasfeest een mooi presentje krijgen.

Aardappelhandel vd Kroon doneerde vervolgens 130 zakken met Diamant aardappels. Zij worden de vaste Aardappelleverancier van de voedselbank. Zwembad Dijnselburg doneerde een avondje discozwemmen op 11 december voor de kinderen van gezinnen, die zijn aangesloten bij de voedselbank. Hierna bezocht Sinterklaas verschillende marktkramen, die regelmatig producten aan de voedselbankZeist doneren. Het winkelende publiek kon zich ook van de goede kant laten zien door extra op  de markt gekochte producten af te geven bij de bus van de Voedselbank Zeist.

Sinterklaas maakt groepsfoto met donateurs voedselbank Zeist

Sinterklaas maakt groepsfoto met donateurs voedselbank Zeist

Zwembad Dijnselburg doneerde disco zwemmen

Zwembad Dijnselburg doneerde disco zwemmen

Aardappelhandel John vd kroon

Aardappelhandel John vd kroon

De groentehandel

De groentehandel

de kaasboer

de kaasboer

De groenteman op de mark in Zeist

De groenteman op de mark in Zeist

Het team van de visboer

Het team van de visboer

Meer informatie
Kiwanis Zeist-Kromme Rijn
Voedselbank Zeist
Facebook Voedselbanktzeist


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Voor Jou Uitgezocht

 • Marjanne van Ravenswaay
  6 december 2015 op 00:00

  En de directeur. Van kombinatie 86 Wat heeft die Gegeven ?? Of heeft ie de huren van de arme mensen nog hoger gemaakt

 • Marjanne van Ravenswaay
  6 december 2015 op 01:00

  Nou de huren nog omlaag. Meneer de directeur

 • %d bloggers liken dit: