Search
Close this search box.

Topdrukte voor SinterklaasCentraleZeist

SinterklaascentraleZeist heeft spitsuur vandaag. Ze zijn op pad met 3 teams van Hulpsinterklazen en Pieten. De opbrengst van deze Sinterklaasactie gaat volledig naar het goede doel stichting East Coast. De East Coast is een jongerencafé onder het dak van de Oosterkerk in Zeist.

SinterklaascentraleZeist heeft spitsuur op 5 december. Ze zijn op pad met 3 teams van hulpsinterklazen en pieten. Ieder team doet op het heerlijk avondje tenminste 10 bezoekjes. De eerste teams zijn een dag eerder al van start gegaan met een aantal bezoeken aan bejaarde tehuizen, instellingen en familievieringen van sinterklaasavond. Sinds een aantal jaren vraagt Sinterklaas jongerencafé de East Coast te helpen met zijn verjaardagsfeest. De jongeren van Jongere Café East Coast  maken van een huisbezoek van Sinterklaas een echt feest. Al tijdens de voorbereiding pakt menig Piet al meteen zijn of haar rol.

De opbrengst van deze Sinterklaasactie gaat volledig naar het goede doel stichting East Coast. De East Coast is een jongerencafé onder het dak van de Oosterkerk in Zeist. Ze bieden jongeren via het café een eigen ontmoetingsplek en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. U kunt hier meer over lezen op www.eastcoast.nl. Het geld van deze sinterklaas actie gaat naar het Jongerenwerk binnen East Coast en een studiereis naar Kenia in de zomer van 2016.

De Pieten van de SinterklaasCentrale Zeist hebben hebben traditionele zwarte roet kleur. East Coast wil zich niet mengen in de de hele pietendiscussie .Zij volgen de verhaallijnen van het Sinterklaasjournaal van de NTR.

Sinterklaas en zijn pieten bezoeken regio Zeist: Zeist, Austerlitz, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Bunnik en Driebergen. Voor dit jaar zitten zij al helemaal vol met bezoekjes. Er kan echt niets meer bij. Als u nu reserveert voor 5 december 2016 bent u vast de eerste.

Meer informatie en reserveringen: SinterklaascentraleZeist.nl

Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast
Spitsuur bij Sinterklaas Centrale East Coast

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More