Search
Close this search box.

Wie heeft de mooiste… Kerstsfeer in zijn voortuin en gevel.

Welk huis mag absoluut niet ontbreken in de kerstverlichting top 10 van de gemeente Zeist ? We hebben al een paar versierde voorgevels en tuinen op de foto gezet. Je vindt ’t oergezellig of hebt er helemaal niets mee.

Ben je blij met je buren of juist niet ? Het blijft ieder jaar weer een verrassing wat er nu weer in de tuintjes in je straat verlicht wordt. Hieronder alvast de meest opvallende die we konden vinden. Wat vindt jij ervan ? Heb je suggesties, stuur ons de lokatie met een foto. Wij komen kijken naar de mooiste kerstverlichting van de gemeente Zeist.

OOZ__151212__M1B0551
bergweg
OOZ__151212__M1B0563
Dr. Zamerhofstraat

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More