Search
Close this search box.

Contouren van het nieuwe Zusterplein en Broederplein komen onder de modder vandaan (Panorama foto’s)

Het onderhoud op het Broederplein en het Zusterplein zijn nog in volle gang. Morgen is de laatste dag van de onderhoudswerkzaamheden in 2015. In januari gaat het onderhoud verder. In de zomer hopen we weer over het gras te kunnen lopen.

Het onderhoud op het zusterplein ligt voor op het onderhoud op het andere broederplein
Het onderhoud op het zusterplein ligt voor op het onderhoud op het andere broederplein

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More