Search
Close this search box.

Olivier van der Steeg snelste tijdens Rotary Santarun

Santa Olivier van der Steeg was gisteren de snelste loper  van 200 mannen, vrouwen en kinderen in Kerstmannen outfit tijdens de eerst Santarun van Zeist. In minder dan 10 minuten had hij het rondje Markt – Slotlaan – Hogeweg – Markt erop zitten. Het Santa run rondje zou ongeveer 2,5 kilometer lang zijn.  Of dit daadwerkelijk de afstand was is niet helemaal duidelijk. De lengte van de run is namelijk onbelangrijk. De 200 deelnemers deden mee om de goede doelen van de Rotary te steunen. De lopers ging het vooral  om heel erg veel plezier te hebben met de run te hebben. Bekijk en bestel alle foto’s in onze Santarun Zeist Webshop

Na een korte warming-up werden de lopers weg gebeld door Centrum wethouder Marcel Fluitman. Zo gingen de bijna 200 lopers op weg naar een rondje Slotlaan, Waar zij tussen de auto;s en het winkelende publiek heen moesten rennen. De eerste loper was zo snel terug dat de kamera man van Leuk in Zeist TV ook zelf even een sprintje moest trekken. Na afloop was er voor alle deelnemers een mooie Santarun medaille. Zowel toeschouwers en deelnemers konden nog even nagenieten met gluhwein, warme chocolade melk of erwtensoep.

Het fenomeen Santa Run is overgewaaid uit Amerika. Met de Santa Run worden 2 goede doelen gesteund door de rotary. De goede doelen van de eerste Zeister Santa Run zijn : de Zeister wijkinloophuizen en de Nierstichting. Bekijk en bestel alle foto’s in  onze Santarun Zeist Webshop

Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist
Eerste Santarun in het Centrum van Zeist

Meer info: Santa Run Zeist


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More