Search
Close this search box.

Cultuur Zeist kijkt tevreden terug op eerste Kerstmarkt

Ruim 7000 bezoekers bezochten het afgelopen weekend de Kerstmarkt op het Slot Zeist. Het is een nieuw evenement. Het heeft tijd nodig om bekend te worden door het Zeister publiek. Het is zeker voor herhaling vatbaar volgens bestuurslid Alice van Dongen van Cultuur Zeist.

De andere Kerstevenementen waren succesvol. In aparte berichten wordt aandacht besteed aan de Santarun en de Happy Hippy Christmas market in de Allegro tuin. Er was de zondag voor Kerst genoeg te doen in Zeist. In de Dieptetuin was de levende kerststal. In het Aartsbisdom Dijnselburg werd genoten van een  Christmas Carol Concert van Interkerkelijk Koor Le Shaddai. Een weekend vol Kerst terwijl de winter nog pas echt moet beginnen.

Panorama avond van Kerstmarkt op Slot Zeist
Panorama avond van Kerstmarkt op Slot Zeist

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More