Cultuur Zeist kijkt tevreden terug op eerste Kerstmarkt

Ruim 7000 bezoekers bezochten het afgelopen weekend de Kerstmarkt op het Slot Zeist. Het is een nieuw evenement. Het heeft tijd nodig om bekend te worden door het Zeister publiek. Het is zeker voor herhaling vatbaar volgens bestuurslid Alice van Dongen van Cultuur Zeist.

De andere Kerstevenementen waren succesvol. In aparte berichten wordt aandacht besteed aan de Santarun en de Happy Hippy Christmas market in de Allegro tuin. Er was de zondag voor Kerst genoeg te doen in Zeist. In de Dieptetuin was de levende kerststal. In het Aartsbisdom Dijnselburg werd genoten van een  Christmas Carol Concert van Interkerkelijk Koor Le Shaddai. Een weekend vol Kerst terwijl de winter nog pas echt moet beginnen.

Panorama avond van Kerstmarkt op Slot Zeist

Panorama avond van Kerstmarkt op Slot Zeist

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Voor Jou Uitgezocht

 • Jan Westerhoff
  21 december 2015 op 16:00

  Zeker doen in 2016 zag er goed uit compliment

 • Wilhelmina Lassing-Ras
  21 december 2015 op 16:00

  Het was een aangename..gezellige markt.

 • Beppie Adams
  21 december 2015 op 16:00

  Ziet er evht gezellig uit!

 • Bettie Methorstwagensveld
  21 december 2015 op 17:00

  Was ook erg leuk

 • Brenda Emmen-Hassell
  21 december 2015 op 21:00

  Ambiance en hartelijke sfeer

 • De Proeftafel - Hans Peters
  22 december 2015 op 11:25

  Ook als standhouder was dit een geslaagd evenement. Veel Zeistenaren kennen onze wijnwinkel De Proeftafel nog niet, dus we hebben heel wat mensen kunnen verrassen met onze bijzondere collectie.
  Op naar 2016….

 • %d bloggers liken dit: