Search
Close this search box.

Gezongen kerstwensen in vier talen in de Idea bibliotheek

Zang docent Annette van de Hesseweg met haar Jeugdzangtheatergroep sloten vrijdagmiddag 18 december de reeks van Midwinter Mini Concerts af. Haar jeugdzangtheatergroep bestaat uit  kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, die echt willen ervaren hoe het is om op het podium te staan voor een groot publiek. Vrijdag middag zongen zij voor ouders en bezoekers van de Idea Biblitheek Zeist.

Als slotlied wensten het koor iedereen een gelukkig kerstfeest in viertalen. Onder begeleiding van de nieuwe directeur Thijmen Jacobse achter de Piano/ Per januari gaat de Zeister muziekschool als zelfstandige eenheid door in het Kunstenhuis van de Bilt en Zeist. De Zeister Muziekschool behoud haar eigen identiteit. Ze gaat wel onderdeel uitmaken van een grotere organisatie een breed scala aan creatieve mogelijkheden.

OOZ__151218_M1B1379_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1371_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1440_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1445_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More