Gezongen kerstwensen in vier talen in de Idea bibliotheek

Zang docent Annette van de Hesseweg met haar Jeugdzangtheatergroep sloten vrijdagmiddag 18 december de reeks van Midwinter Mini Concerts af. Haar jeugdzangtheatergroep bestaat uit  kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar, die echt willen ervaren hoe het is om op het podium te staan voor een groot publiek. Vrijdag middag zongen zij voor ouders en bezoekers van de Idea Biblitheek Zeist.

Als slotlied wensten het koor iedereen een gelukkig kerstfeest in viertalen. Onder begeleiding van de nieuwe directeur Thijmen Jacobse achter de Piano/ Per januari gaat de Zeister muziekschool als zelfstandige eenheid door in het Kunstenhuis van de Bilt en Zeist. De Zeister Muziekschool behoud haar eigen identiteit. Ze gaat wel onderdeel uitmaken van een grotere organisatie een breed scala aan creatieve mogelijkheden.

OOZ__151218_M1B1379_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1371_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1440_Zeist_Mel_Boas OOZ__151218_M1B1445_Zeist_Mel_Boas

Voor Jou Uitgezocht