Kom kennismaken met Anoerac tijdens de officiële opening

Kom vrijdagmiddag  29 januari  kennis maken met Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Utrechtseweg 75. Om drie uur verricht Burgemeester Koos Janssen de officiële opening van deze nieuwe praktijk in Het Koetshuis van Huize Schaerweijde , de voormalige buitenplaats aan de Utrechtseweg. Na de officiële opening speelt pianovirtuoos Jan Vayne. 

Programma:
14.00 uur aanvang programma, ontvangst in het Koetshuis
15.00 uur officiële opening door burgemeester J.J.M.Janssen
15:30 uur receptie en aanvang muzikaal optreden van de heer Jan Vayne
17.00 uur einde programma

Oog op Zeist

In het Koetshuis is de praktijk gevestigd

Oog op Zeist

Een uitgebreide intake is onderdeel van de behandeling

Oog op Zeist

Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde

De natuurgeneeskundige behandeling van Cynthia Matawlie bestaat o.a. uit energetische behandelingen en holistische massages, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, de energiehuishouding in balans komt en de kwaliteit van leven weer geoptimaliseerd wordt. Anoerac biedt oplossingen en scoort hoog bij lichamelijk klachten zoals pijn (nek-, schouder- en rugklachten), stressgerelateerde klachten, oververmoeidheid, burn-out en slaapproblemen.

Cynthia heeft een speciaal aandachtsveld voor behandeling van klachten bij ambitieuze ondernemende vrouwen. Behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed bij aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Cynthia’s streven is een complementair centrum met diverse disciplines, waarbij de gezondheid van de patiënt centraal staat. Geïnteresseerde collega’s zijn van harte welkom.

Cynthia Matawlie, geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut
R.S.V.P. Graag bericht van aanmelding o.v.v. ‘Opening Anoerac’ naar: info@anoerac.nl
Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Utrechtseweg 75, 3701 AA Zeist, T. 0645116078, www.anoerac.nl

Oog op Zeist

Cynthia Matawlie is geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Maruschka Scholten
    30 januari 2016 op 21:00

    Hihi, dat is mijn voet 😚

  • %d bloggers liken dit: