Search
Close this search box.

Kom kennismaken met Anoerac tijdens de officiële opening

Kom vrijdagmiddag kennismaken met Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Tijdens de officiële opening door Koos Janssen.

Kom vrijdagmiddag  29 januari  kennis maken met Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Utrechtseweg 75. Om drie uur verricht Burgemeester Koos Janssen de officiële opening van deze nieuwe praktijk in Het Koetshuis van Huize Schaerweijde , de voormalige buitenplaats aan de Utrechtseweg. Na de officiële opening speelt pianovirtuoos Jan Vayne. 

Programma:
14.00 uur aanvang programma, ontvangst in het Koetshuis
15.00 uur officiële opening door burgemeester J.J.M.Janssen
15:30 uur receptie en aanvang muzikaal optreden van de heer Jan Vayne
17.00 uur einde programma

Oog op Zeist
In het Koetshuis is de praktijk gevestigd
Oog op Zeist
Een uitgebreide intake is onderdeel van de behandeling

Oog op Zeist

Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde

De natuurgeneeskundige behandeling van Cynthia Matawlie bestaat o.a. uit energetische behandelingen en holistische massages, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, de energiehuishouding in balans komt en de kwaliteit van leven weer geoptimaliseerd wordt. Anoerac biedt oplossingen en scoort hoog bij lichamelijk klachten zoals pijn (nek-, schouder- en rugklachten), stressgerelateerde klachten, oververmoeidheid, burn-out en slaapproblemen.

Cynthia heeft een speciaal aandachtsveld voor behandeling van klachten bij ambitieuze ondernemende vrouwen. Behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed bij aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Cynthia’s streven is een complementair centrum met diverse disciplines, waarbij de gezondheid van de patiënt centraal staat. Geïnteresseerde collega’s zijn van harte welkom.

Cynthia Matawlie, geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut
R.S.V.P. Graag bericht van aanmelding o.v.v. ‘Opening Anoerac’ naar: info@anoerac.nl
Anoerac, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Utrechtseweg 75, 3701 AA Zeist, T. 0645116078, www.anoerac.nl

Oog op Zeist
Cynthia Matawlie is geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More