Eerste open huis Ondernemershuis Zeist

In april start het Ondernemershuis Zeist in de oude Apotheek aan de Dorpstraat. In het ondernemershuis kunnen ZZP’ers en kleine ondernemers een duurzame werkplek huren. Op zaterdag 13 februari was het eerste open huis waar potentiële deelnemers een kijkje konden nemen. Als deelnemer in het Ondernemershuis maak je jouw onderneming samen met andere betrokken co-ondernemers succesvol. Eén van de initiatiefnemers, Edwin Hilverda, ziet het voor zich: in de hal komt een ‘GROTE RODE KNOP‘. “Hier kan je als ondernemer op drukken als je voor een probleem de kennis van anderen nodig hebt of als je samen successen wil vieren.”

Het is de bedoeling dat het Ondernemershuis Zeist een community wordt van bewuste, betrokken ondernemers die elkaar helpen om een volgende stap in de ontwikkeling van hun bedrijf te zetten. De missie van Het Ondernemershuis Zeist is om een gezonde voedingsbodem en betrokken klimaat voor lokaal ondernemerschap te creëren. Op donderdag 18 februari wordt het huurcontract de ‘oude Apotheek’ met de gemeente ondertekend. Dit is de officiële start van het Ondernemershuis Zeist. 

Het volgende open huis is op zaterdag 19 maart  en medio april is de officiële opening.

Oog op Zeist

Onderlinge kennismaking tijdens open huis

Oog op Zeist

Initiatiefnemers Loes Berkhout en Monique Vermeer

Ondernemershuis Zeist

Oude Apotheek
1e Dorpsstraat 13
3701 HA Zeist

T: 06 – 18 40 39 72
E: contact@ondernemershuiszeist.nl

 

Voor Jou Uitgezocht