Search
Close this search box.

Eerste open huis Ondernemershuis Zeist

In april start het Ondernemershuis Zeist in de oude Apotheek aan de Dorpstraat. In het ondernemershuis kunnen ZZP’ers en kleine ondernemers een duurzame werkplek huren. Op zaterdag 13 februari was het eerste open huis waar potentiële deelnemers een kijkje konden nemen. Als deelnemer in het Ondernemershuis maak je jouw onderneming samen met andere betrokken co-ondernemers succesvol. Eén van de initiatiefnemers, Edwin Hilverda, ziet het voor zich: in de hal komt een ‘GROTE RODE KNOP‘. “Hier kan je als ondernemer op drukken als je voor een probleem de kennis van anderen nodig hebt of als je samen successen wil vieren.”

Het is de bedoeling dat het Ondernemershuis Zeist een community wordt van bewuste, betrokken ondernemers die elkaar helpen om een volgende stap in de ontwikkeling van hun bedrijf te zetten. De missie van Het Ondernemershuis Zeist is om een gezonde voedingsbodem en betrokken klimaat voor lokaal ondernemerschap te creëren. Op donderdag 18 februari wordt het huurcontract de ‘oude Apotheek’ met de gemeente ondertekend. Dit is de officiële start van het Ondernemershuis Zeist. 

Het volgende open huis is op zaterdag 19 maart  en medio april is de officiële opening.

Oog op Zeist
Onderlinge kennismaking tijdens open huis
Oog op Zeist
Initiatiefnemers Loes Berkhout en Monique Vermeer

Ondernemershuis Zeist

Oude Apotheek
1e Dorpsstraat 13
3701 HA Zeist

T: 06 – 18 40 39 72
E: contact@ondernemershuiszeist.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More