Valentijnsdag: samen aanmodderen in het Pleinesbos

Valentijnsdag was het nou niet echt de dag om er eens lekker met je geliefde op uit te trekken. Het was zoals dat in de volksmond heet ‘hondenweer’, ook in Den Dolder. Daaromtrok Juliet er met geliefde hond Cooper gewoon lekker op uit in het Pleinesbos. Op de vraag of Cooper daarna niet in bad moest antwoordde Juliet: ‘Nee hoor, hij wordt vanzelf weer schoon’!

Het Pleinesbos is losloopgebied voor honden, net als veel andere gebieden van Het Utrechts Landschap in Zeist aan deze kant van de A28.  Lekker ravottend gingen Cooper en Juliet verder het bos.

Hondeweer in het Pleinesbos in Den Dolder

Hondenweer in het Pleinesbos in Den Dolder

Hondeweer in het Pleinesbos in Den Dolder

Het is aanmodderen in het bos.


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht