VOL-LEDIG bestaat 20 jaar in het Chinese Jaar van de Aap.

Met een open dag vierde Vol-ledig Centrum voor Taiji haar 20 jarig bestaan. Vol-ledig is het eenvrouwsbedrijf van Helen IJsselmuiden. Zij geeft trainingen en workshops in Taiji en andere chinese martial arts en beheersingskunsten.

De open dag viel samen met de viering van het Chinese Nieuwe Jaar en het begin van het jaar van de Aap.  Samen met haar studenten gaf Helen een demonstratie taiji met zwaard en een workshop zonder zwaard.

Helen van Ijselmuiden staat voor haar groep

Helen van Ijselmuiden staat voor haar groep

 Vol-ledig Centrum voor Taiji geeft workshop Taiji

Vol-ledig Centrum voor Taiji geeft workshop Taiji

Cursisten laten hun vaardigheden zien met het Taiji zwaard.

Cursisten laten hun vaardigheden zien met het Taiji zwaard.

Rond het middaguur reikte Helen van IJsselmuiden aan de deelnemers van de open dag het door haar geschreven en geïllustreerde jubileumboekje uit. ‘Hoe je een levenvol energie kan leiden’. In het boekje staan teksten rondom de thema’s bewegen, helen, leven en zijn.

Vol-ledig Centrum voor Taiji
Helen IJsselmuiden

Boslaan 26
3981 XD Bunnik
welkom@vol-ledig.nl
030-2341912


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

 

Voor Jou Uitgezocht