Search
Close this search box.

Meedoen als je durft! Opendag bij Chucky’s Gym.

Open Dag bij Chucky’s gym georganiseerd door de 4 vechtsporten. Belangstellende konden op een prettige manier kennis maken met Kickboksen, Judo, Jiujitsu en karate.

Kickboksen, Judo, Jiujitsu en Karate: op zaterdag 13 februari organiseerden deze vier vechtsporten, die samenwerken in Chucky’s Gym op de Godfried van Seystlaan een gezamenlijke open dag. ’s Middags werden er workshops gegeven en wie dufde mocht zelf de verschillende vormen van vechtsport uit proberen.  Het was ook een prachtige gelegenheid voor de verschillende vechtsporters om kennis te maken met elkaars sport. Zo konden de kickboksers eens lekker een karatetrap uit proberen. En de judojongens en -meisjes eens een ferme  klap geven tijdens het kickboksen.  Er werd aandacht besteed aan zelfverdediging, karate als conditietraining en weerbaarheid. Chucky’s Gym is zich in zeer korte tijd aan het ontwikkelen als het vechtsportcentrum van Zeist. Naast Karate en Kickboksen worden er ook lessen gegeven in jiujitsu en judo door Shugyo Budo Ryu en Yawara Judo Zeist. De belangstelling was overweldigend. Iedere sport wist een aantal nieuwe leerlingen binnen te halen, die zich het komende half jaar gaan bekwamen in één van de sporten. De goede voornemens van 2016 worden zo toch  een beetje ingevuld. Fit voor de zomer.

Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym

 

Lid worden? Kijk op: www.karatezeist.nl
Jongens en meisjes trainen op woensdag van 18.00-19.00 u., vrijdag van 16.30-17.30u. en zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur; volwassenen op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00-11.30 uur. Jeugd betaalt 20,- of 25,- euro per maand, voor 1 of 2x keer trainen; volwassenen 25,- en 30,- euro. KVZ werkt ook samen met het Jeugd Sport Fonds.

Chucky’s Gym
Godfried van Seijstlaan 37A, 3703 BR Zeist

Jun-jitsu:
info@shugyobudoryu.nl
http://www.shugyobudoryu.nl

Karate:
06 ‐ 4013 67 68
karatezeist@gmail.com
 www.karatezeist.nl

Kickboksen:
info@chuckysgymzeist.nl
Chucky’s Gym website.

Judo: 
ivoorjudo@gmail.com

Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky's Gym
Kennis maken met verschillende vechtsporten bij Chucky’s Gym

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More