Search
Close this search box.

Peter Riezenbos maakt live kunst op de kastdeur

Onder toeziend oog van de bezoekers van galerie Van Schaik maakte Peter Riezenbos  zaterdagmiddag een kunstwerk op de kastdeur. Terwijl de bezoekers van de galerie zich te goed deden aan een hapje en een drankje was Peter hard aan het werk.

Op een grote tafel midden in de zaal was de ADHD’ er Peter onverstoorbaar aan het werk. Zo nu en dan nam hij even tijd voor een vriendschappelijk praatje en een kleine toelichting over zijn manier van werken.  Langzaam werden op de deur de contouren van het nieuwste werk zichtbaar. Ondertussen bewonderden de bezoekers het geëxposeerde werk van de in Shanghai wonende Harderwijker. Als de deur af is gaat deze dienst doen als toegangsdeur van een kleine opslag in de Artgallery.

Kunstenaar Peter Riezenbos schildert live in Artgallery van Schaik

Kunstenaar Peter Riezenbos schildert live in Artgallery van Schaik

Het werk van Peter Riezenbos is gedurende de hele maand februari te zien in de galerie aan de 1e Dorpsstraat 5.

Artgalerie Van Schaik & Van Schaik
1e Dorpsstraat 5
3701 HA Zeist

Woensdag t/m Zaterdag 12:00 - 17:00

Website van Peter Riezenbos en meer informatie over het boek: Van Mavo tot Harvard 

Artgalerie Van Schaik & Van Schaik 1e Dorpsstraat 5 3701 HA Zeist Woensdag t/m Zaterdag 12:00 - 17:00 Website van Peter Riezenbos en meer informatie over het boek: Van Mavo tot Harvard
Niet iedereen vond het werk van Peter kennelijk even interessant

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More