Search
Close this search box.

Oud London trakteert 120 gezinnen van de Voedselbank

Gasten van Hotel Restaurant Oud London Zeist trakteren klanten van de Voedselbank Zeist! De eerste gesprekken waren in oktober, de match zelf werd bezegeld in november op de beursvloer van Samen voor Zeist: 300 maaltijden bereid door Hotel Restaurant Oud London.

Onder het mom van “Kerst voor u en iemand anders” heeft Oud London haar dinergasten beloofd om voor elke reservering iemand anders een plezier te doen door een warme maaltijd aan te bieden. De reservering zou dus direct zorgen voor een warm gebaar in de vorm van lekker eten voor een ander.

In de keuken van Oud London zijn de maaltijden vers bereid en deze week worden ze diepgevroren aangeboden aan de Voedselbank. Zo worden 120 gezinnen in Zeist verwend, mogelijk gemaakt door de gasten van Hotel Restaurant Oud London.

Overdracht stamppot maaltijden van de Oud London Kerstactie aan de Voedselbank Zeist
Overdracht stamppot maaltijden van de Oud London Kerstactie aan de Voedselbank Zeist

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More