La Collina op de Voorheuvel organiseert een avond voor echte vleesgenieters. Er komt onder andere een half varken op tafel en een prachtig spierstuk.
Tijdens de Workshop ‘Vlees van kop tot staart’ leer je als gepassioneerde hobbykok of echte vleesfan alles over de achtergronden van een goed stuk vlees. Biologische slager Wim Kok vertelt samen met zijn collega Xavier over de ins en outs van een goed stuk vlees. Waar komt komt de hamlap vandaan? Hoe haal je een goede karbonade uit het varken? Hoe maak je van een hamlap de perfecte schnitzel?
Aan de hand van een prachtig spierstuk laten zij zien wat de beste snijtechnieken zijn en hoe je een goed stuk vlees kan herkennen. In de keuken gaat u onder het toeziend oog van Mark Driessen van La Collina in groepjes zelf in de keuken aan de slag met vlees. En vanzelfsprekend wordt alles gezamenlijk opgegeten.
Meedoen? Inschrijven kan nog voor de workshop op woensdagavond 9 maart. Meer info: http://lacollina.nl/kookworkshops/
Kijk mee met OogOpZeist.nl
Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.
Volg OogOpZeist.nl op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging. Zolang het in Zeist is, laat het weten! Geef het door via http://oogopzeist.nl/contact/ !
© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie