Search
Close this search box.

Genomineerden ondernemer van het jaar 2016 bekend

De nominaties voor het Business Event gemeente Zeist zijn bekend! Onder leiding van notaris Jannes Haveman heeft er een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten plaatsgevonden. Hier zijn in totaal 9 genomineerden uit voortgekomen. Het Business Event gemeente Zeist vind op 18 april a.s. plaats in Theater Figi te Zeist. Tijdens de feestelijke avond wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën gekozen. Daarnaast wordt er die avond ook een MVO-award uitgereikt en een overall winnaar aangewezen.

Alle genomineerde ondernemingen zijn op hun eigen manier bijzonder. De genomineerden per categorie zijn:

Categorie Jonge Ondernemer
Home of Hearts – Renata van der Heide
De Koffietafel – Wibe van der Linden
Groene Oplossingen! – Olaf Grove en Pieter van der Ploeg

De Koffietafel – Wibe van der Linden beantwoord vragen van de jury
De Koffietafel – Wibe van der Linden beantwoord vragen van de jury

Categorie MKB & Detailhandel
Albert Heijn Den Dolder – Robert Stikvoort
(Stichting) Beauforthuis – Lidwien Vork
Het Broodlokaal – Jeanet van Echtelt

Albert Heijn Den Dolder – Robert Stikvoort legt uit waarom Den Dolder de beste Albert Hein van Nederland heeft
Albert Heijn Den Dolder – Robert Stikvoort legt uit waarom Den Dolder de beste Albert Hein van Nederland heeft
Genomineerden voor de ondernemer van het jaar 2016
Het Broodlokaal – Jeanet van Echtelt

Categorie Industrie & Dienstverlening
Pantarhei Bioscience – Herjan Coelingh Bennink, Michiel Meurs en Eric van der Aa
Percuris – Wijnand Groen
PI&Q – Rachid Hogerhuis, Myhra Groenendijk en Marcel van Deijl

PI&Q – Myhra Groenendijk vertelt over toegevoegde waarde van een Designbureau
PI&Q – Myhra Groenendijk vertelt over toegevoegde waarde van een Designbureau

De genomineerden kregen tijdens de intake bijeenkomst in het kantoor van de  Rabobank Utrechtse Heuvelrug allemaal de kans om zichzelf aan de jury te presenteren. Vervolgens zal notaris Jannes Haveman samen met de overige juryleden (Annelies Schuler, Henk van Dijck, Corine Waanders en Ronald Vos) uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaars per categorie kiezen.

Op de hoogte blijven?
Alle ontwikkelingen van  het Business Event kunt u volgen via social media. Like de facebookpagina van het Business Event Zeist. OogOpZeist.nl is ook dit jaar weer online mediapartner van het Business Event Zeist. Wij maken weer een uitgebreid beeldverslag van de uitreiking op 18 april.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More