Search
Close this search box.

Vanguard Road Tour bij Duetz: stoere mannenkleding

The Vanguard Road Tour was op zaterdag 12 maart bij Duetz in Zeist en verleidde ook deze fotograaf om een Vanguard V7 Jeans te passen.

Aangetrokken door een grote opblaaspoort en de glimmende Moto Guzzi-motoren op de Voorheuvel kwam ik in gesprek met de salesmanager Maurice Wisman van het merk Vanguard. Hij daagde mij uit om een broek te passen in ruil voor een gratis T-shirt. “Iedere stoere man, die het aandurft om een Vanguard V7 Jeans of Colored te passen krijgt een gratis T-shirt!”, volgens Maurice. Als echte Hollander hoorde ik gratis … say no-more.

Zo stapte ik door de Vanguard-boog langs de Moto Guzzi de winkel van Duetz binnen. In no time stond ik met een paar broeken in de paskamer.

Het merk Vanguard richt zich op mannen, die zich stoere vrijbuiters voelen, zoals bikers. En fotografen natuurlijk: vrijbuiters, onafhankelijke avonturiers, die vrijheid beschouwen als het hoogste goed. Om een uniek beeld te maken moet ik als  fotograaf vaak in onmogelijke bochten wringen om een verrassend camerastandpunt te vinden. Dan weer laag, dan weer hoog. Soepel kunnen bewegen is een must voor een fotograaf. Daarbij mag de kleding niet in de wegzitten, terwijl je er wel gekleed uitziet. De comfortabele spijkerbroek van Vanguard, zat mij dan ook als gegoten. Ik was eigenlijk meteen verkocht. En ik kwam eigenlijk alleen voor het gratis T-shirt.

Als fotograaf zwerf ik als moderne stadsnomade met camera om mijn nek , opzoek naar weer een nieuwe ontdekking in Zeist. Vanaf nu gekleed in een Vanguard V7 Jeans en blauw bikers T-shirt. Helemaal in stijl van het motto “VANGUARD – LIFE IS A NOMADIC DISCOVERY”.

Oog op Zeist

Maurice vertelt meer over de gedachte achter het merk. ‘Het merk Vanguard is een compleet lifestyle concept dat wordt ondersteund door een unieke nomadische merkbeleving. Een ongepolijst en steeds weer verrassend concept, dat vrijheid en onafhankelijkheid centraal stelt en het level zelf beschouwt als één lange reis vol vrijheid en avontuur.’

Iets waar ik als OogOpZeist fotograaf ook naar op zoek ben: een volgend verrassend beeld of verhaal, in één lange reis vol vrijheid en avontuur.

Oog op Zeist
Vanguard Roadtour: Bij iedere gepaste broek een gratis T-shirt

Duetz Kleding B.V.
Voorheuvel 3-7
3701 JA Zeist
030 – 692 4674


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More