Search
Close this search box.

In Between Café op donderdag 17 maart in het teken van ‘De kracht van je gedachten’,

Op donderdag 17 maart kunnen werkzoekenden terecht bij het In Between Café Zeist. Dit keer staan de introductie en de workshops en lezingen in het teken van ‘De kracht van je gedachten’. Hierbij krijg je inzicht hoe jij je gedachte op een positieve manier kan beïnvloeden.  De februari editie van In Between Café Zeist hadden als thema’s ‘inzicht krijgen in het eigen handelen’,  Tijdens het In Between Café zullen ook  het (sollicitatie)gesprek en de vraag waar droom jij van, verder onder de loep worden genomen. Het beloofd weer een inspirerende ochtend te worden voor een ieder, die ‘in between jobs’ is

Programma
9.15 uur Inloop
9.30 uur Opening
9.40 uur Eerste ronde workshops
10.35 uur (uitloop) – Korte pauze
10.45 uur Tweede ronde workshops
11.30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

In Between Café vindt iedere derde donderdag van de maand plaats..

Over ‘In Between Café’
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel (niet)uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers). We creëren een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht. Gedurende deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken en aansluitend is er de gelegenheid in groepjes een sollicitatiebrief en/of CV onder de loep te nemen. Indien je dat graag zou willen, neem deze mee. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

Locatie
De Koppeling,
De Clomp 1904,
3704 KS Zeist

Kosten
Het ‘In Between Café’ is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

In de beide helften van de zaal wordt een workshop gegeven
In de beide helften van de zaal wordt een workshop gegeven met uiteenlopende onderwerpen
Samen praten over de opgedane kennis is heel waardevol
Samen praten over de opgedane kennis is heel waardevol

Waardebepaling achteraf
Het ‘In Between Café’ is gratis. Dit kan omdat het ‘In Between Café’ wordt georganiseerd door en voor vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt, o.a. voor de huur. Omdat één van de Universele wetten het belang beschrijft van evenwicht tussen geven en ontvangen, vragen we aan de mensen die dat kunnen en willen een vrijwillige bijdrage op basis van hun waardering van de bijeenkomst. Deze waardering kan ook blijken door het leveren van een dienst, bijv. het leiden van een workshop.

Oog op Zeist
Directe feedback of je CV helpt bij het effectiever solliciteren

Contact
Monique Vermeer & Chantal van der Loo
e: inbetweencafezeist@gmail.com
fb: https://www.facebook.com/inbetweencafezeist
w: http://inbetweencafe.nl/
t:@ibczeist
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/in-between-café-zeist
LinkedIn group: https://www.linkedin.com/groups/5078008

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More