Search
Close this search box.

Frits van Eerd opent Jumbo op van Oldenbarneveltlaan

Woensdagochtend  – Frits van de Eerd CEO van Jumbo kwam woensdagochtend om 9 uur hoogst persoonlijk de openingshandeling verrichten bij de volledig verbouwde Jumbo vestiging aan de Johan van Oldenbarneveltlaan. Precies om 9 uur drukte hij samen met vestigingsmanager Rick van As op de Jumbo lanceerknop. Hierna liep hij samen met de Nieuwsgierige klanten de vernieuwde supermarkt in. Hier had hij tijd om enkele shoppers te woord te staan. De  klanten waren onmiddelijk enthousiast over de nieuwe inrichting van de winkelformule.


Vestigingsmanager Rick van As is net zo verguld met zijn nieuwe winkel als zijn klanten. ‘Het is nu een echte Jumbo geworden. Waar wij iedere dag gaan voor 100% klant tevredenheid met de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.’ De eerste klanten kregen boven op hun boodschappen ook een appeltaart en een bos gele bloemen mee naar huis.

Frits van Eerd heropent hoogstpersoonlijk Jumbo van Oldenbarneveltlaan
Frits van Eerd heropent hoogstpersoonlijk Jumbo van Oldenbarneveltlaan
Frits van Eerd heropent hoogstpersoonlijk Jumbo van Oldenbarneveltlaan
Frits van Eerd heropent hoogstpersoonlijk Jumbo van Oldenbarneveltlaan
Frits van Eerd heropent hoogstpersoonlijk Jumbo van Oldenbarneveltlaan
De jumbo heeft ook zelf servicekassa’s gekregen

Jumbo is een Nederlandse keten van supermarkt van Jumbo Groep Holding B.V., die eigendom is van Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Tussen 2005 en 2012 groeide Jumbo uit tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Er werken (inclusief hoofdkantoor en distributiecentra) anno 2016 ongeveer 60.000 mensen.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More