Search
Close this search box.

Hennepkwekerij op de Kwikstaartlaan opgerold.

In Zeist is op 2de paasavond een hennepkwekerij opgerold in een bedrijfspand aan de Kwikstaartlaan. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding.Het is voor de 2de keer in 8 jaar tijd dat er in dit pand een kwekerij wordt aangetroffen. Zo wist een van de mannen van het destructie bedrijf te vertellen.

In het gebouw bleek bij het binnenvallen een kwekerij te zitten met 6700 stekjes en 250 volgroeide moederplanten aanwezig. Op dit moment was het nog meer een stekkerij, dan een echte hennep kwekerij.

Verschillende ruimtes stonden klaar voor de productie. Ze waren echter nog niet in gebruik genomen. De planten in het pand aan de Kwikstaartlaan worden voor de deur onbruikbaar gemaakt en doorgedraaid. Op het moment van de inval was er niemand in het pand aanwezig. De politie heeft een sportwagen en een graafmachine in beslag genomen. Aansluitend wordt het onderzoek opgestart  om de eigenaren van deze kwekerij te vinden.

De 6700 stekjes stonden klaar om gepland te worden.
De 6700 stekjes stonden klaar om gepland te worden.
De 6700 stekjes stonden klaar om gepland te worden.
De 6700 stekjes worden vanavond nog onbruikbaar gemaakt.
Verschillende ruimtes stonden klaar om de kweek te starten
Verschillende ruimtes stonden klaar om de kweek te starten
Hennepkwekerij op de Kwikstaartlaan opgerold.
Hennepkwekerij op de Kwikstaartlaan opgerold.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More