Search
Close this search box.

KNVB Campus Zeist voortaan aan de Johan Cruijfflaan 1-4 (1 april)

Dit bericht was natuurlijk een 1 april grap. Het was vrijwel onmogelijk voor alle instanties om dit op deze korte termijn te organiseren. OogOpZeist.nl heeft veel feedback gehad. Natuurlijk ook een aantal kritische berichten over om van dit onderwerp een 1 april grap te maken. Iedereen stond wel positief tov het idee om de weg door de KNVB campus te vernoemen naar Nederlands grootste voetballer.

De KNVB in Zeist lijkt het getreuzel van Amsterdam met het omdopen van de Amsterdam Arena zat. en heeft besloten zelf in actie komen om het meest prominente lid Johan Cruijff te eren. Vanaf aanstaande vrijdag zullen alle panden op het KNVB terrein een eigen adres en postcode aan de Johan Cruijfflaan krijgen.

De KNVB Campus opent medio 2016 zijn deuren voor het Nederlandse voetbal. In de zomer van 2016 worden o.a. de volgende onderdelen opgeleverd: het nieuwe KNVB Sportmedisch Centrum, een nieuw voetbalveld met verschillende analysesystemen, een gerenoveerde sporthal, een nieuw kleedkamergebied voor (nationale) teams, het Teamhotel en het splinternieuwe Trainings- & Vergadercentrum.

De weg over het complex van de KNVB in Zeist had nog geen eigen naam. Volgens een bron in de KNVB is dit het uitgelezen moment om dat te veranderen.

KNVB Campus
KNVB Campus

De aanvragen bij de stratencommissie van de gemeente Zeist en bij PostNL voor het verkrijgen van een eigen postcode zijn inmiddels de deur uit. In de eerste week van april komt Google langs om de weg in kaart te brengen voor Google Maps. Dat gaan ze herhalen als het complex klaar is.

De KNVB wil graag een naambordje in oranje met witte letters met een wit kader. Volgens artikel 17 van het Reglement naamgeving en nummering zijn er echter specifieke eisen aan straatnaamborden: ‘Straatnaamborden worden uitgevoerd in blauw en voorzien van witte letters, lettertekens en cijfers. De straatnaam wordt in een wit kader geplaatst.’

Naar verluidt denkt de KNVB op dit punt wel ontheffing te krijgen omdat het toch om eigen terrein gaat. Aanstaande vrijdag 1-4 precies om 14:14 zal de KNVB het straatnaambordje onthullen. Hierbij zullen naast het bondsbestuur ook enkele prominente voetballers met een bijzondere band met Johan aanwezig zijn.

Het nieuwe adres van het hoofdkantoor van de KNVB wordt:
Johan Cruijfflaan 14
3714 JC Zeist.

De onthulling zal plaatsvinden op een paal vlak naast het standbeeld van Johan Cruijff aan het begin van de beeldentuin waar de KNVB zijn belangrijkste voetbalhelden eert. Als u bij de onthulling aanwezig wilt zijn moet u zich wel even aanmelden via de site van de KNVB in Zeist.

KNVB Campus in Zeist voortaan aan de Johan Cruijfflaan
KNVB Campus in Zeist voortaan aan de Johan Cruijfflaan
KNVB Campus in Zeist voortaan aan de Johan Cruijfflaan
KNVB Campus in Zeist voortaan aan de Johan Cruijfflaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More