Search
Close this search box.

Kunstreus opent deuren

Aan de Slotlaan 221 opent zaterdag 16 april de Kunstreus, een galerie voor beginnende kunstenaars en autodidacten. Kunstenaar Frans Smits en Styliste kunstenares Robin leggen de laatste hand aan de inrichting. De galerie richt zich op het werk van beginnende kunstenaars en andere talenten, die met ee vette knipoog kijken naar de Pop Art.

Van 12.00 tot 17.00 uur is de in Zeist bekende ballonnenclown Diva in de zaak. Bovendien is er een ruime hoek ingericht waar kinderen zelf kunstwerken kunnen maken. Van 17.00 tot 20.00 uur is de feestelijke opening voor volwassenen. De galerie dient 2 doelen, meldt een van de initiatiefnemers. Beginnend kunstenaar kunnen hier in contact komen met publiek. Bovendien maakt dit initiatief het winkelen op de Slotlaan gezelliger.

Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan
Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan
Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan
Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan
Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan
Kunstreus galerie voor beginnend kunstenaars in pand Schoenenreus op de slotlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More