Search
Close this search box.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug ontvangt 8ste In Between Café Zeist

De 8e editie van het In Between Café Zeist vond afgelopen donderdag 21 april plaats bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Een waardevolle ochtend voor de 80 bezoekers, die konden deelnemen aan inspirerende workshops.

De eerste bezoekers druppelden al voor 9 uur het adviescentrum aan de Utrechtseweg binnen. Dit keer waren er niet alleen vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe mensen die kennis kwamen maken met het In Between Café Zeist. Na een kort welkomstwoord door initiators en organisators Monique Vermeer en Chantal van der Loo, werd actief deelgenomen aan de workshop “Hier ben ik!” door communicatie trainers Simon-Jan Terpstra en Nicolette van der Helm. In deze sessie kregen de deelnemers tools aangereikt om succesvol een sollicitatie- en/of netwerkgesprek te voeren. Na een korte pauze van netwerken en genieten van de zon in de vlindervriendelijke binnentuin van het pand, vervolgde het programma met twee sessies. Zo’n 40 ondernemers in spé volgden de workshop ‘Hoe maak ik een ondernemingsplan’ door Paul Roestenburg, adviseur MKB bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Ondertussen volgden de overige deelnemers een sollicitatietraining o.l.v. Ilse Walen (HR-adviseur Rabobank Utrechtse Heuvelrug), Mariëlle Sluiter (Hoofd P&O en Communicatie Gemeente Zeist), Simon-Jan Terpstra en Nicolette van der Helm. De groep ging actief met elkaar in gesprek om elkaar onder leiding van de professionals waardevolle tips en tops te geven. Een mooie ochtend vol mooie ontmoetingen en genoeg stof tot nadenken voor de bezoekers.

De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.

9de editie van het In Between Café Zeist

Als u deel wilt nemen aan het volgende In Between Café Zeist, dan bent u van harte welkom op donderdag 19 mei om 9.15 uur in De Koppeling in Zeist. Mochten meer bedrijven het voorbeeld van de Rabobank willen volgen en het In Between Café Zeist willen uitnodigen, dan verzoeken we hen contact op te nemen met ons via inbetweencafezeist@gmail.com.

De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.
De 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug. 80 bezoekers namen deel aan inspirerende workshops.

Over In Between Café

Het ‘In Between Café’ in Zeist is een maandelijkse bijeenkomst, die iedere derde donderdag van de maand ’s ochtends plaatsvindt in Zeist. Het programma omvat steeds een (wisselend) aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden. Onder de doelgroep rekenen we (niet)uitkeringsgerechtigden en ZZP-ers, die zoeken naar zowel banen als opdrachten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zo kunnen zij hun eigen unieke kracht (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

Stoep vol fietsen bij de 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug.
Stoep vol fietsen bij de 8e editie van het In Between Café Zeist bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More