Search
Close this search box.

Park Seyst Rally 01 voor het goede doel

Vrijdag 15 april toerden de deelnemers van de eerste editie Park Seyst Rally door de omgeving van Zeist. 67 equipes van 45 bedrijven deden mee aan dit door het bedrijven terrein Park Seyst georganiseerde evenement. Aan de hand van een routeboek trok een bonte stoet van auto’s door de omgeving. De puzzelrit voerde ze onder andere langs Restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Hier hadden de deelnemers een koffiepauze en konden zij zich even opladen voor het tweede deel van de rally.

Ook voor de deelnemende Tesla het moment om even bij te tanken. Door het harde scheurwerk was de accu inmiddels bijna uitgeput. Snel werd een verlengsnoertje uitgerold om bij te vullen.

Met de Rally werd geld ingezameld voor de Voedselbank Zeist en Stichting Lobbus. Beiden ontvingen tijdens de BBQ een cheque voor €2000,–

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op ZeistRally

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More