Search
Close this search box.

Slotlaan dolbij en gelukkig met de geboorte van ‘Pure Mama’

Zaterdag 30 april zagen niet één maar twee winkels het levenslicht op de slotlaan.  Op nummer 293 opende ‘Pure Mama’ voor het eerst haar deuren. Een stuk verderop, in het midden van de Slotlaan ging ‘Yes Kappers’ van start. Pure Mama is een initiatief van Mylene De Pierre-de Gruijl. De opening was het juiste moment om een beschuitje met muisjes met Mylene te eten.  

Met deze Pop-up outlet winkel wil zij het gat opvullen in positie- en babykleding, die door het vertrek van onder andere de Prenatal is ontstaan. Om van de pand eigenaar een kans te krijgen om haar winkel te starten heeft zij haar volledige business plan met hem besproken. Hij was erg te spreken over haar originele idee. Daarom heeft Mylene van hem de kans gekregen om haar pop-up outlet store te starten. Dezelfde vastgoed eigenaar heeft ook Sepha’s Passies Pop Up Shop op de Slotlaan 295 een kans gegeven om een nieuw idee uit te proberen.

Op Slotlaan 293 opende 'Pure Mama' voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende ‘Pure Mama’ voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende 'Pure Mama' voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende ‘Pure Mama’ voor het eerst haar deuren.

Op woensdagmiddag is de winkel niet geopend. Op dat moment wil zij workshop voor zwangere vrouwen gaan organiseren en fotoshorts. Mylene hoopt Pure Mama  uit te bouwen tot een vaste plek voor de aankomende moeder en de baby na de bevalling.   In de winkel vind je ook leuke kraamcadeautjes.

Op Slotlaan 293 opende 'Pure Mama' voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende ‘Pure Mama’ voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende 'Pure Mama' voor het eerst haar deuren.
Op Slotlaan 293 opende ‘Pure Mama’ voor het eerst haar deuren.

Oog op Zeist Oog op Zeist

PureMama.nl 
Slotlaan 293
3701 GH Zeist
Email: info@puremama.nl

Mylene is trots op haar nieuwe winkel 'Pure Mama'
Mylene is trots op haar nieuwe winkel ‘Pure Mama’

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More