Search
Close this search box.

De Koets: Koningsdagfeest op Hogeweg

Het slechte weer bleef gelukkig uit. Het Koningsdagfeest van de Koets hoefde niet te schuilen onder een afdakje. De paar spetters die toch vielen konden het publiek niet deren. Het werd erg gezellig op de 1e Hogeweg tijdens Het Koningsdag feest van de Koets. Iedereen kon lekker uit zijn bol tijdens de optredens van Party Band Toff, Snollebolkes, Pascal Redeker, Arno Kolenbrander, Jeroen van de Boom en DJ Rob Toonen! Bekijk alle foto’s op de Facebook pagina van OogOpZeist.nl in Foto album. Het werd een mooie middag in de zon met zo nu en dan een spatje regen.

Op naar het volgende open air event van De Koets: Pinksterpop op zondag 15 mei.

Pinksterpop Open Air Zeist is het Grootste Open Air Event van Zeist van 12:00-19:00 midden in het centrum van Zeist recht voor het gemeentehuis. Pinksterpop Open Air met Partyband TOF!, DJ GALAGA, COOLDOWN CAFE EN DANNY FROGER en nog vele anderen…. De Koets is na Pinksterpop geopend van 18:00-04:00.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Bekijk alle foto’s de Facebook pagina van OogOpZeist.nl in Foto album

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More