Search
Close this search box.

Helden van Zeist en route voor Roparun 2016

Om 15:30 vertrok  Roparunteam #240 van de ‘Helden van Zeist’ ook richting Parijs. Ze werden voor vertrek toegesproken en uitgezwaaid door wethouder sportzaken Sander Jansen.  Hierna was er even tijd voor een aantal groepsfoto voor het gemeentehuis. Waarna de lopers nog een kleine dribbel maakte voordat zij in 2 busjes onderweg gingen naar Parijs. Zij werden bij vertrek uitgezwaaid door famillie en vrienden van de Helden van Zeist.

Team de Helden van Zeist start morgenmiddag om 13:11 in Parijs en verwacht ’s ochtends op 2de Pinksterdag op de Coolsingel aan te komen.  Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken. Team ‘Helden van Zeist’ is nog niet helemaal tevreden over de financiële resultaten van hun sponsor actie. Het is nog steeds mogelijk om te doneren via de teampagina op de Roparun website .  Op Tweede Pinksterdag finisht de Roparun op de Coolsingel in Rotterdam en worden de teams feestelijk binnengehaald na een lange estafetteloop vanuit Parijs.

Oog op Zeist
Wethouder Sander Jansen spreekt het team en begeleiders toe.
Wethouder Sander Jansen spreekt het team en begeleiders toe.
Tijd voor een groepsfoto

De verrichtingen van het team Helden van Zeist zijn te volgen via de Facebookpagina en hun website Helden van Zeist

Vanuit Zeist lopen er 4 teams mee met de #Roparun25

343 Biga Bliksem Zeist – Nederland € 6.366,25
170 Politie Team Midden-Nederland 1 Zeist – Nederland € 19.237,80
321 Vektis CHS en route Zeist – Nederland € 4.361,00
240 Helden van Zeist Zeist – Nederland € 6.277,70
Nog een klein dribbelt voor vertrek naar Parijs
Nog een klein dribbelt voor vertrek naar Parijs

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More