Search
Close this search box.

Roparun-team BigaBliksem vanmiddag uitgezwaaid

Vandaag vertrok team 343 BigaBliksem richting Parijs waar morgen de start plaatsvindt van de 25ste editie van de Roparun. Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken. Op Tweede Pinksterdag finisht de Roparun op de Coolsingel in Rotterdam en worden de teams feestelijk binnengehaald na een lange estafetteloop vanuit Parijs. 

Vorig jaar kwam BigaBliksem met een snelheid van 10,99 km per uur de finish van de Roparun. Het team heeft dat jaar € 4.605,88 opgehaald. Het team is aangestoken met het Roparun-virus en doet weer mee in 2016!  Blijf op de hoogte van de laatste BigaBliksem-ontwikkelingen en volg hen op Facebook.

BIGA Groep is dagelijks actief in de gemeente Zeist in de groenvoorziening, schoonmaak en bij het opruimen van zwerfvuil.

Meer informatie over de Roparun, klik hier.

Ism: Hans Lebbe/OogopdeBilt.nl

BIGA Groepteam RopaRun 2016 uitgezwaaid
BIGA Groepteam RopaRun 2016 uitgezwaaid

Vanuit Zeist lopen er 4 teams mee met de Roparun25

343 Biga Bliksem Zeist – Nederland € 6.366,25
170 Politie Team Midden-Nederland 1 Zeist – Nederland € 19.237,80
321 Vektis CHS en route Zeist – Nederland € 4.361,00
240 Helden van Zeist Zeist – Nederland € 6.277,70

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More