Ocakbasi Lara Zeist officieel geopenend!

Vrijdag 13 mei was het eindelijk zover Ocakbasi Lara op de Steijnlaan werd officieel geopend door Wethouder Marcel Fluitman. Wethouder Fluitman knipte samen met Nesla Karsli als officiële openingshandeling een mooi rood lint door. Eigenaar  Muhammet Yildirim biedt hierbij de helpende hand door het  lint vast te houden.

Een Ocakbasi is een Turks grillrestaurant, waarvoor achter in de zaak een turkse authentieke houtskool grill is aangelegd. Hier grilt eigenaar Muhammet Yildirim van shoarmazaak Jeruzalemhet vlees voor de Kofke schotels en kebab specialiteiten. In Nederland zijn Ocakbasi nog niet zo heel erg bekend. Je vind ze vaker in de grotere plaatsen als Rotterdam, Utrecht en Almere. Eigenaresse Nesla Karsli verwacht met Lara wel een gat in het Zeister restaurant aanbod  gevonden te hebben. Zij richt zich met het grillresaurant op alle inwoners van Zeist. Een echte aanrader is volgens haar de mixed grill voor meerdere personen. Het eten is wel iets duurder dan in de grillroom. Wij bieden daarvoor echt kwaliteit aldus eigenaresse Nesli Karsli.

Lara is de derde ingang van grillroom Jerusalem op de Steijnlaan.  De drie restaurants zijn aan de achterkant verbonden door één grote keuken. Grillroom Jerusalem is in essentie een mooi ingerichte Shoarmazaak. In het middelste deel van het drieluik wordt alcohol geschonken en het rechterdeel niet. Hierdoor kan dit deel ook na middernacht geopend zijn.  Lara is dagelijks geopend van 16:30 tot 00:00. Wie daarna nog trek heeft kan nog terecht in het middelste gedeelte van het grillroom drieluik. Grillroom Jerusalem is in het weekend geopend tot 03:00 en door de week tot 02:00 uur
Wethouder Fluitman feliciteert Nesla met de opening van restaurant Lara aan de Steijnlaan

Wethouder Fluitman feliciteert Nesla Karsli met de opening van restaurant Lara aan de Steijnlaan

Restaurant Lara aan de Steijnlaan geopend.

Er wordt ons een kijkje in de keuken gegund.

Restaurant Lara eigenaar Muhammet Yildirim staat het liefst zelf achter de grill

Restaurant Lara eigenaar Muhammet Yildirim staat het liefst zelf achter de grill

Restaurant Lara aan de Steijnlaan geopend.

Restaurant Lara aan de Steijnlaan geopend.

Restaurant Lara aan de Steijnlaan geopend. Wethouder Fluitman krijgt een Kofte schotel aangeboden.

Restaurant Lara aan de Steijnlaan geopend. Wethouder Fluitman krijgt een Kofte schotel aangeboden.

 

Ocakbasi Lara
Steynlaan 20

Grillroom Jeruzalem
Steynlaan 18

3701 EE Zeist
030-6970703

 

Voor Jou Uitgezocht