Search
Close this search box.

Z-Battle: u kunt stemmen tot 31 mei!

Z-BATTLE, de ideeënwedstrijd voor Zeist, is de volgende fase in gegaan. U als inwoner van Zeist bent aan de beurt om uw stem te geven aan één of meer van de 81 Z-Battle ideeën die zijn ingebracht door medebewoners uit Zeist. De ideeën zijn ingedeeld in 9 verschillende categorieën. De categorieën zijn: Sport, Politiek, Kunst en Cultuur, Openbare ruimte, Sociaal, Recreatie, Overig en de Junior Z-battle voor ideeën van jongeren onder de 18.

Per categorie kunt u één stem uitbrengen. Alle ideeën voor de Junior Z-battle zijn al automatisch door naar de finale. U kunt in de junior categorie wel uw stem uitbrengen, zodat de initiatiefnemers kunnen zien hoe populair hun idee is. Breng hier uw stem uit. U kunt stemmen vanaf 17 mei tot en met 31 mei. De 10 ideeën met de meeste stemmen van inwoners gaan door naar de finale op zaterdag 2 juli. Verschillende bedenkers zijn al actief om hun Z-battle idee te promoten en verder uit te werken.

Het is de bedoeling dat de initiatiefnemer van een Z-Battle idee zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering van zijn of haar  plan. De gemeente Zeist stelt wel financiële middelen beschikbaar voor de winnende ideeën als dat noodzakelijk is. Hiervoor is vooraf geen vast bedrag vast gesteld. De financiële ondersteuning is afhankelijk van het project.

Informatiebord over zbattle op Belcour
Informatiebord over Z-battle op Belcour

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More