Search
Close this search box.

1ste avond Avond4daagse afgelast.

Avond4daagse marsleider Ben Werner pakt een flinke hand popcorn. Hij probeert er het beste van te maken. Vanwege het met code oranje aangekondigde noodweer kon hij niet anders dan de eerste avond afgelasten. Samen met de politie nam hij een kwartier voor aanvang deze beslissing. ‘Veiligheid boven alles.  Als er niets geks meer gebeurt krijgen alle wandelaars aanstaande donderdag gewoon hun medaille.’ aldus de marsleider.

Alle vrijwilligers waren om zes uur druk met het opruimen van alle spullen. Nog voordat het het noodweer losbarstte was het Bisonveld aan kant.

Popcorn

Wat  overbleef was een enorme lading voorgebakken popcorn van sponsor ‘de Groene Winkel’.  Voor de aanwezigen zat er niets anders op dan popcorn eten.

Onbereikbaar

De servers van de avond4daagse raakte overbelast door het grote aantal bezoekers. Nadat het KNMI de het weeralarm had omgezet in een code oranje, wilde iedereen weten of de eerste avond wel doorgang kon vinden.

Uit voorzorg komt het organisatie comité nu met een extra informatie kanaal via twitter.  Vanaf nu is er  een Twitter-account voor de Zeister Avondvierdaagse actief. Op deze manier kan de organisatie deelnemers en familieleden,  beter en sneller up-to-date houden. Als u geen Twitter gebruikt, kunt u de webpagina https://twitter.com/a4dzeist in de gaten te houden. U hoeft geen twitter gebruiker te zijn om deze informatie te zien.

Dinsdagavond gaat de avond4daagse gewoon verder met de geplande marsroute.

Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel
Avond 4 daagse Zeist afgelast dan maar popcorn eten van de groene winkel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More