Search
Close this search box.

Kleurrijke vrijmarkt Vollenhove zeker voor herhaling vatbaar

Na een aantal zeer rustige jaren, was het eindelijk weer zover; een levendige markt in en rondom winkelcentrum Vollenhove.  Op 11 juni organiseerden de ondernemers vereniging van het winkelcentrum Vollenhove een vrijmarkt en brocante markt. De weergoden leken de standhouders en bezoekers aanvankelijk in de steek te laten, uiteindelijk was het droog en waagde de zon een moedige poging om door te breken. Bekijk alle foto’s in het Facebook album Vrijmarkt Vollenhove van OogOpZeist.nl.

Meer dan 100 standhouders en exploitanten zorgden voor een keur aan mogelijke aankopen op het plein en langs de buitenkant van het winkelcentrum, waar de bezoekers dan ook gretig gebruik van maakten. Behalve kramen met tweedehands artikelen, waren er ook meerdere kramen met nieuwe artikelen, waardoor de vrijmarkt voor een ieder interessant was. Van kleding tot schilderijen en van LEGO tot fietsbellen, alles kon aangeschaft worden tegen zeer schappelijke prijzen.

Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove

Ook de plaatselijke sportverenigingen kregen de kans zich te presenteren met als doel nieuwe leden te werven. . Zoals  Drumfanfare JonathanZcs PatriaHonk- en Softbalvereniging Phoenix. Voor de kinderen was er een een ballonnenclown, een schminkteam voor de kleintjes en natuurlijk ontbraken de springkussens niet. Voor de sfeer werd er ook opgetreden door een aantal artiesten.

Voor de inwendige mens kon er op ruim 10 verschillende plaatsen worden genoten van heerlijke exotische hapjes, drankjes en ijsjes.

Gedurende de hele dag werd de muziek verzorgd door een professioneel bedrijf en tegen 14.00 uur werd het publiek, als klap op de vuurpijl, verrast met live optredens van maar liefst drie artiesten!

Op het moment dat “Hoogste tijd” van André Hazes door de boxen schalde, keek menigeen verbaasd om zich heen; was deze geslaagde dag nu al voorbij?

Alle kinderen zochten de schoenen, die zij in hun enthousiasme hadden uitgetrapt naast de springkussens, de laatste vlinders werden op gezichten geschminkt en Coco de Clown maakte nog één ballonnen bloem.

Op initiatief van de Ondernemersvereniging Vollenhove, maar vooral dankzij de inzet van bewoners, winkeliers en retailers, kan terug worden gekeken op een zeer geslaagde dag, die zeker in 2017 herhaald zal worden!

Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove

De overige foto’s kunt u bekijken in het Facebook album Vrijmarkt Vollenhove van OogOpZeist.nl.

Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove
Vrijmarkt in winkelcentrum Vollenhove

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More